BardPOL napisał(a):Witam,
kolego daj namiary gdzie kupiłeś?
A jak myślicie które lepsze Ironman czy Trail master?
mam cały tył (amorki i sprężyny) - w/g mnie ciut za mięko
BardPOL napisał(a):Witam,
kolego daj namiary gdzie kupiłeś?
A jak myślicie które lepsze Ironman czy Trail master?
LUCYFER napisał(a):I plus 300 na sprężynach?
Jak tym jeździć?
piotrck napisał(a):a jak by ktoś umiał coś z tego zadaptowac do Montego mogło by być ciekawie
pocieszny napisał(a):jeden problem, te poduchy są małe (na wysokość) i nie nadają się do terenówek
danti napisał(a):Jeżdżę na nich. Za tą cenę dla mnie OK. Zamieniłem rozwalone triallmastery na amadę.
PiotrCK też ma komplet, on narzeka ale przeniósł się z dobinsona
Podobno jakościowo i wytrzymałościowo bardzo dobre. Olejowe, a nie gazowe. byłem na ukrainie z nimi, dawały radę. Ale nie zachwyciły mnie jakoś szalenie.
piotrck napisał(a):2szt amadaxtreme wersja comfort dostałem w zamian za wylany amortyzator dobinsona ( na gwarancji był )
dobinson działał na dobiciu i na odbiciu , amada działa tylko na odbiciu taka charakterystyka olejowego amora , dobinson akurat gazowy jest
amada solidny amor i będzie jako amortyzator do wyprawowki bardziej niezawodny .............................
Aczkolwiek wrócił bym do amortyzatora gazowo-olejowego i w bagażniku na dalszym wyjezdzie miał zapas amortyzatora olejowego , taka moja opinie na chwilę obecną w sobotę doładuje samochód zdrowo i sprawdze jak się zachowuje pod obciążeniem auto na amortyzatorach amadaxtreme ( wersja comfort )
koluniu napisał(a):piotrck napisał(a):2szt amadaxtreme wersja comfort dostałem w zamian za wylany amortyzator dobinsona ( na gwarancji był )
dobinson działał na dobiciu i na odbiciu , amada działa tylko na odbiciu taka charakterystyka olejowego amora , dobinson akurat gazowy jest
amada solidny amor i będzie jako amortyzator do wyprawowki bardziej niezawodny .............................
Aczkolwiek wrócił bym do amortyzatora gazowo-olejowego i w bagażniku na dalszym wyjezdzie miał zapas amortyzatora olejowego , taka moja opinie na chwilę obecną w sobotę doładuje samochód zdrowo i sprawdze jak się zachowuje pod obciążeniem auto na amortyzatorach amadaxtreme ( wersja comfort )
No zobaczymy jak ta wersja sport, bo podobno charakterystyką jak dobinson jest...
koluniu napisał(a):Mój kolega wróbel waży 98kg
Powrót do Pomysły, Porady, Modyfikacje
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 17 gości