pablos napisał(a):Siemka, w końcu jakieś konkrety, a nie tylko gdybanie Za sam zapał ode mnie gratki Nie ukrywam, sierżant i sprężyna to jest to, myślałem też o "4 linku". Teraz komfort jazdy na pewno się poprawi a właściwości terenowe to będą o niebo lepsze. Przód też masz w planach motać np. sztywny most i sprężyna ??
piotr R napisał(a):35'' na felgach 15
pablos napisał(a):może jakaś motorownia z bawarki od 3.0 - 5.0 V8, jeep 5.2 ZJ, omega 3.0 MV6 (jakby nie patrzeć mają te 200 kucyków)
swistak napisał(a):pablos napisał(a):może jakaś motorownia z bawarki od 3.0 - 5.0 V8, jeep 5.2 ZJ, omega 3.0 MV6 (jakby nie patrzeć mają te 200 kucyków)
albo merc albo bmw inaczej nie widzę tego
Panowie wklejcie zdjęcia z upalania jaki mam wykrzyż, ponieważ nie posiadam zdjęć byłem kierwocą
swistak napisał(a): Na sezon 2014 zakładam tylko mocną wyciągarkę przednią DRAGON WINCH HIGHLANDER 15000 HD, silnik v8 z bmw i zawieszenie przednie na wahaczach od montka po 98r [tylko po to żeby obalić teorie że nie wytrzyma ]
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 41 gości