swistak napisał(a):ok tylko ale zmienili adres teraz jak co ??
danti napisał(a):Panowie, płyn chłodniczy. W dokumentacji 8,5l. Jest różnica przy petrygo/borygo? jaki wlewać ?:)
emex napisał(a):Witam poszukuje tulejki dystansującej na wałek ataku do montereya 3.2 1994r... w serwisie opla kazali mi dzwonić do isuzu a w isuzu powiedzieli ze po vinie oplowskim nie są w stanie mi tego sprawdzić i kolo się zamyka... w motoryzacyjnych nie mają możliwości załatwienia czegoś takiego... wie ktoś może jaki numer katalogowy ma oryginalnie ta tulejka albo gdzie mógłbym ją dostać ? potrzebuje też poduszkę pod reduktor(skrzynia automatyczna) i z tym też jest problem....
piotrck napisał(a):spróbuj w Opel GSI
RudeBoy napisał(a):emex napisał(a):Witam poszukuje tulejki dystansującej na wałek ataku do montereya 3.2 1994r... w serwisie opla kazali mi dzwonić do isuzu a w isuzu powiedzieli ze po vinie oplowskim nie są w stanie mi tego sprawdzić i kolo się zamyka... w motoryzacyjnych nie mają możliwości załatwienia czegoś takiego... wie ktoś może jaki numer katalogowy ma oryginalnie ta tulejka albo gdzie mógłbym ją dostać ? potrzebuje też poduszkę pod reduktor(skrzynia automatyczna) i z tym też jest problem....
tulejka dystansująca ataku: 97035399 lub 403304
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 20 gości