pocieszny napisał(a):bo auto Cie jeszcze nie wkurwiło
ja już ze 2-3 razy rozważałem złomowanie
Wiem coś o tym, ale znowu go kuuur... lubię
pocieszny napisał(a):bo auto Cie jeszcze nie wkurwiło
ja już ze 2-3 razy rozważałem złomowanie
Trolly Wally napisał(a):No ja swojego mam ochotę złomować ile razy coś padnie
pocieszny napisał(a):da się i to w dość banalny sposób, zwłaszcza 3,2V6
co prawda naprawa koszuje całe 19 PLN ale trzeba wiedzieć co i gdzie a zwłaszcza mieć przy sobie pewien dynks
danti napisał(a):Tru... jedzie zawsze... czasami ciężko jest ale nigdy nie wracał na sznurku lub lawecie...
piotr R napisał(a):Moja sprawdza wysokość rachunku z warsztatu i żąda równowartości wymiana głowicy= dwa tygodnie w Hurgadzie OFF-ROD o bardzo drogi sport
piotrck napisał(a):piotr R napisał(a):Moja sprawdza wysokość rachunku z warsztatu i żąda równowartości wymiana głowicy= dwa tygodnie w Hurgadzie OFF-ROD o bardzo drogi sport
Bierz rachunek za wymianę żarówki
, chyba że lubisz do Egiptu jezdzić, tylko Hurgada to ujjnia zmien na Sharm
piotrck napisał(a):jak się w Lipcu do Egiptu leci to nie ma się co dziwić , pazdziernik/listopad i tez było 35 stopni i według mnie najlepszy termin ale widziałem japonki lat 60-kilka w czarnych skórzanych spodniach a ja w cieniu umierałem ,
moja gwiazda nie chce sama jezdzić na wczasy , chyba muszę jej chłopaka znależć , bo w tym roku wymyśliła..............................
Powrót do Isuzu Trooper II / Opel Monterey A (1992-1997)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 109 gości