piotr R napisał(a):To model specjalny,o zwiększonej prze-szczeni pasażerskiej
Miałem okazję prowadzić to auto w zeszłym roku , naprawdę fajnie jeździ
ja naprawdę nie kojarze tego filipafelippe napisał(a): Czy ktoś z uczestników tegoroczej edycji znalazłby 2 miesjca w swoim aucie? Chcę tam być, niestety Mavv dowiedziawszy się o sprzedaży auta wykasował już mój numer telefonu.
MAVV napisał(a):w tym montku jest caluśkie sprzęgło nowe exide wiem bo sam robiłem.twoje objawy , w moim jest odwrotnie , ja jeżdżę co ma byc to bedzie
orfik napisał(a):Witam was dojechałem do Siemiatycz, odpadła rejestracja i przedni dodatkowy halogen ale z rana dziś przyspawałem, chyba montek tęskni za poprzednim właścicielem. A teraz potrzebuję porady: na rozgrzanym oleju w skrzyni biegów na wolnych obrotach przy wciśniętym sprzęgle cisza, jak puszczę sprzęgło słychać łożysko na wałku zdawczym, na zimnym oleju jest ok. ktoś już miał taki problem? rozsypie się to czy można jeździć? wydaje mi się że te skrzynie nie powinny przysparzać problemów. czekam na wasze opinie. A z blacharzem już się umówiłem na 3go listopada, nie był zachwycony robotą:)
Pozdrawiam.
oto mi chodziłoorfik napisał(a):stoi w miejscu to skrzynia stoi cała , a pracuje tylko łożysko wałka sprzęgłowego w wale korbowym i łożysko oporowe
teren zweryfikujepiotrck napisał(a):te owiewki Heko sprawdzają się lesie ? nie odpaną w gęstych krzakach ?
MAVV napisał(a):teren zweryfikujepiotrck napisał(a):te owiewki Heko sprawdzają się lesie ? nie odpaną w gęstych krzakach ?
piotr R napisał(a):Miałem takie wytrzymały do pierwszego rajdu Ser jo do turystyki fajna rzecz do sportu nieporozumienie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Majestic-12 [Bot] i 17 gości