Temat ogarnięty,działa zajebiście bo kupiłem maty 15W ,wszystko puszczone przez przekaźnik ,zabezpieczone 7,5A bezpiecznikiem .Sygnał do przekaźnika pożyczyłem z włącznika podgrzewania tylnej szyby(niebiesko-biały kabelek przy załączniku ogrzewania tylnej szyby)plus z aku ,minus z budy.Teraz zanim odgruzuje całego Troopa to lusterka mam już suche...polecane wszystkim tę modyfikację bo nie ma nic gorszego jak za....chlapane lusterka.
Schemat podpięcia jest banalnie prosty i dostępny w necie,jak się oglądało Adama Słodowego za małolata i ma się odrobinę zdolności manualnych to pójdzie bez problemu...
Oczywiście zbiłem jedno szkło podczas demontażu ale ten sam gość co ma maty ma i szkła sferyczne tak że kupiłem i jest super
Mata grzewcza ±15pln +koszty przesyłki
Szkło 25-30pln +koszty przesyłki
Przekaźnika podstawą ok 30pln
Gniazdo bezpiecznika ±10pln
Kilka metrów kabla (dwie żyły w izolacji 2x0.75 w zupełności ogarną)do rozprowadzenia po budzie-tylko nie te do kolumn głośnikowych bo je szybko h... strzela i wchodzi w nie wilgoć i rdzewieją od środka a niby są w izolacji...no i wszystko lutowane i termokurcze jako dobra izolacja żeby nie rzeźbić po raz kolejny .
http://www.lusterka.krakow.plW razie pytań-pomogę...