mack007 napisał(a):Interesuje mnie taka wyprawa ale jak to wygląda jakim autem można jechać , jak wyglądają noclegi itd,ile pieniędzy trzeba zabrać, wiadomo że przed wyjazdem trzeba naszykować auto co kupić za części zapasowe itd nic tu nie ma pozdrawiam
mack007 napisał(a):... nic tu nie ma ...
danti napisał(a):mack007 napisał(a):Interesuje mnie taka wyprawa ale jak to wygląda jakim autem można jechać , jak wyglądają noclegi itd,ile pieniędzy trzeba zabrać, wiadomo że przed wyjazdem trzeba naszykować auto co kupić za części zapasowe itd nic tu nie ma pozdrawiam
Wygląda tak, że jedziecie i oglądacie
Autem każdym 4x4 byle sprawnym
Noclegi wyglądają tak: ciemno - spać, jasno - nie spać
Pieniędzy trzeba w sam raz
Auto trzeba naszykować
Kupić to co się psujemack007 napisał(a):... nic tu nie ma ...
a co, chcesz listę co zabrać? Ty znasz swoje auto, swoje upodobania, swoje możliwości. Zrób taka listę sam. Jedziecie takimi samymi autami, to można się dogadac co do części, żeby nie dublować. Trytytki i silvertape zabrać obowiązkowo. I wszystkie odcinki MacGywera.
Będzie dobrze
miras7 napisał(a):Do Albanii to obowiązkowo zapasowe sprężyny zawieszenia, bo tam pękają, a nie wiemy dokładnie z jakiego busa pasują...
mack007 napisał(a):Myślę że na jednym baku się nie skończy ile się robi kilometrów ?? z 3000?? :> zastanawiam się coraz bardziej jedzie ktoś z łódzkiego ??
mack007 napisał(a):auta wytrzymują takie przejazdy ? wiadomo że trzeba wymienić na wyjazd rozrząd,pompa wody,olej filtry klocki i tarcze i sprężyny , a reszta ?boje się awarii
mack007 napisał(a):... myślałem ze podróż będzie coś ala wyjazd trooperów do Serbi z youtube.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości