witam
od niedawna posiadam opla montereya z 92r 3.2B+G mam pytanie odnosnie sprzegla wiskotycznego czy da rade włozyc je z diesla 3.1? czy nawet jesli okaze sie ze podejdzie konstrukcyjnie bedzie ono odpowiednio pracowało?
pozdrawiam kuba
CUBIS napisał(a):no wlasnie tez zastanawiam sie czy tego poprostu nie rozebrac i cos nie wymyslic myslalem ze moze jest tam jakies lozysko i go wymienie ale nikt mi nic konkretnego na forum nie powiedzial... wisko dziala dobrze tylko bicie ma i to spore juz i nie wiem co z tym zrobic czy cos dokminic czy kupic nowe naczytalem sie sporo o tych wisko i boje sie nowe kupowac a uzywki jeszcze bardziej doradz cos kolego...
takie pytanie na szybko z innej beczki tutaj zeby nie smiecic na forum. polecialo mi lozysko podporowe polosi i musze szybko wymienic i pytanie gdzie w tym ustrojstwie odkreca sie polos od piasty? musze zdjac z zewnatrz sprzegielko i tam bedzie zakrecona polos jak w osobowce czy jak?
pzdr
CUBIS napisał(a):wiec co mam kupowac nowe za nowym badz uzywke za uzywka? az trafie?
a moze wywale calkiem i wsadze elektryka? ostatnio gdzies to slyszalem....
Powrót do Isuzu Trooper II / Opel Monterey A (1992-1997)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 17 gości