pocieszny napisał(a):im mniej szczelny tym lepiej, im szybciej zalejesz środek tym szybciej masz szanse wyjechać
Legend napisał(a):te moderator weź nu to tnij te offy.
to czego nie rozumiesz, i nie musisz to się nazywa pasja, hobby, Ty też pewnie ją masz, ale w innej wersji. Szerszych horyzontów.
mcgiver napisał(a):fajosko się bawicie , ale mnie nie cieszy topienie kasy w błocie. no ale skoro Was cieszy to powodzenia.
w firmie z którą ściśle współpracuje jest jeden koleś po 50-ce .
ma (może już nie) starego landrowera discovery, zawsze mnie dziwiło jego podejscie , tylko błoto , snorkell,opowiadanie o jakichś tam zmotach i przeżywanie kazdej wyprawy na pobliskie górki , wycinanie błotników pod coraz wieksze koła, , nawet nie pospawał tych szpar , ale spoko błoto wszystko zakleiło po kilku wyprawach , zarżnac , zajebać , wszystko w błocie .
żeby jeszcze był w stanie z tym autem sam robić i utrzymać go w jako takim stanie...
gdzie tam , jak pojecia się nie ma o mechanice, bo całe życie sie było szoferem u kogoś, wszystko jakiś tam mechanik mu robił, tzn tak mu robił zeby tylko sie koła kreciły , reszta nieważna...
był zaopatrzeniowcem , teraz jest magazynierem , juz dawno go nie widziałem tym jego kurnikiem , chyba już cała kasę w tym błocie utopił...i jeżdzi starym punciakiem od żony.
jak ktos ma kasę to niech sie bawi , ale jak widze takiego kolesia co , co zarobi to do błota to mi flakami rusza.
MAVV napisał(a):. każdy ma swoj off Road.
piotr R napisał(a):Dla mnie turystycznie znaczy tak https://www.youtube.com/watch?v=FMtnoIOgNlY
pocieszny napisał(a):piotr R napisał(a):Dla mnie turystycznie znaczy tak https://www.youtube.com/watch?v=FMtnoIOgNlY
ni jak się nie da turystyki z trialem połączyć
tak pitu pitu a ciekawym jest ilu z Was rzeczywiście trialu montkiem próbowali
pocieszny napisał(a):ni jak się nie da turystyki z trialem połączyć
tak pitu pitu a ciekawym jest ilu z Was rzeczywiście trialu montkiem próbowali
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości