Gocu napisał(a):Witam Panowie,
niedawno odkryłem co jest głównym (mam nadzieję, że jedynym) powodem ubywania oleju z silnika. Otóż przepuszcza spod korka miski olejowej.
Orientujecie się od czego mogę dopasować korek spustowy? Szukałem w internetach ale do Troopera/Montereya 3.5 wszędzie brak produktu...
Gocu napisał(a):Testy na nowych oponach i felgach za mną. Silverstony 33x10,5r16 (faktyczna wysokość 32") na felgach patrolowych 16x8.
Tropek przechodził tam, gdzie XJ podniesiony 2,5" na oponach 32" się wieszał, także nie jest źle. Jeździł z nami długi Patrol Y60 2" na 35", to niestety bez porównania
W planach jeszcze tylny zderzak stalowy, wzmocnienie seryjnego przedniego oraz przednia wyciągarka.
Gocu napisał(a):Ja mam Silverstony. Zakładam je tylko w teren, szkoda ich na czarne. Poza tym po 30 minutach jazdy zaczyna głowa boleć. W Patrolu miałem Fedimy, to były zdecydowanie cichsze.
Bobbie napisał(a):
A powiedz, do jakich celów jest on przewidziany? Rajdy, wyprawy, czy tylko zabawa w terenie?
Jakiego masz pomysła na to autko? Bo tak czytam i myślę, że idze to w konkretnym kierunku ...
Bobbie napisał(a):Cześć Gocu.
Fajne cacko robisz z twego Mątka
A powiedz, do jakich celów jest on przewidziany? Rajdy, wyprawy, czy tylko zabawa w terenie?
Jakiego masz pomysła na to autko? Bo tak czytam i myślę, że idze to w konkretnym kierunku ...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości