Witam! Proponuję założenie takiego ogólnego tematu, gdzie będziemy mogli się wymieniać, kogo widzieliśmy Ja zacznę, krótki czarny Trooper, długi czarny Montek 3.5l i długi niebieski Tropek
Jest: Opel Monterey 3,5v6, 2000r., Yokohama AT 235/85r16 Był: Nissan Patrol GR Y60 2,8td, 1996r., Fedima 285/75r16 Był: Isuzu Trooper 2,6i, 1991r., BFG MT 33x12,5 Był: Uaz 469b, 2,445l, 1990r
Witam! Ja dzisiaj widzialem, troopka 2 edycje, kolor jasny popiel, automat w benie. Miasto to Szamotuły, ulica Lipowa. Z tego co wczesniej widzialem, wlasciciel mieszka gdzies w poblizu tejze ulicy... Jest tu taki?
Dziś w Łodzi ok godz.15:30 mijał mnie Srebrny Isuzu Trooper o rej RKR xxxxx , z oświetleniem dachowym i chyba 2" zawiechy . Autko kierowało się na wschód w kier. Tomaszowa Maz. .... mijał Czarną Frontere B mocno obklejoną naklejkami ( czyli mnie ). Kierowca zauważył mnie i chyba groźnie spojrzał bo za wolno jechałem .... a ja chciałem tylko by mnie dogonił ..... bo sam byłem ciekaw czy to może ktosik z tego forum . Pozdrawiam własciciela
Opel Frontera B 2000r 3.2 V6 Long PB/LPG Lift 3'' BFG MT 31''
A kogo spotkałem w Gdansku na rajdzie ( 28.08.15r.) na urodzinach u Jacka ? Nie spytałem o nik a widziałem naklejkę z Fronczek ze zlotu Montków chyba 2014r. Jak się nie myle był w GD czarnym Pathfinderem. Pozdrawaiam i mam nadzieje że się ujawni
Opel Frontera B 2000r 3.2 V6 Long PB/LPG Lift 3'' BFG MT 31''
Pozdrowienia dla niebieskiego Troopera/Montereya widzianego w ZG przy "oszołomie" dziś ok 12 , dzięki za klakson i szarego z napisem na boku Monterey o 13 w tym samym miejscu , kumulacja jakaś