pocieszny napisał(a):jeżeli nie zachodzi konieczność to nie wymieniaj oryginalnych tulei wahaczy na inne, wszystkie zamienniki są kiepskie w porównaniu z ori
jak założysz polibusze to nie dość że wysztywnisz zawias to padają tak samo szybko jak zamienniki w gumie, do tego polibusze potrafią skrzypieć
co do sworzni to uważaj bo są 2 rodzaje różnią się dość znacznie, do tego warto kupić z kalamitką i smarować
Jack napisał(a):Ja jezdze na tych Hankokach 265 75 16. Są swietne, daja rade na autostradzie i w błocie. Dosc glosne, ale to przecieź przyjemny dzwięk. Na zime nie, lepiej zimowki dla bezpieczenstwa. Musialem podkrecic auto o jakies 3 cm zeby nie tarły, ale u mnie felgi są et-15. Natomiast moj brat ma Wrangler Duratrac, i sa troche gorsze od RT03 w blocie, ale nacznie lepsze zimą.
Jack napisał(a):No nie są najcichsze, ale w zeszłym roku po przejechaniu ponad 500km z Wwy na tor offroad w Olszynie praktycznie bez postojow, moja droga malzonka wysiadla bez narzekania, powiedziala ze dobrze sie jechalo. Na codzien jezdzi Landcruiserem z pneumatyka i oponami szosowymi, wiec raczej wie co to komfort. A i ogromny plus tych Hankookow, dobrze sie na nich jezdzi w koleinach, nie sciagaja mocno.
Pzdr J
Jack napisał(a):Ja bym żony opinii nie brał poważnie
Moja nie zauważyła różnicy jak zmieniłem MT na AT
Powrót do Pomysły, Porady, Modyfikacje
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 12 gości