Własnie skończyłem montaż elektrycznej anteny z anglika w moim montku, wywaliłem jakąś sztukancką antene i trochę nerwów mnie to kosztowało .
Co do róznicy lhd czy rhd wydaje mi sie że to jest tylko kwestia mocowania metalowego do karoseri między błotnikiem ,a nadkolem , ale udalo mi sie dogiąć mocowanie tak by mi pasowało, tzn by przykrecić mocowanie w celu połaczeniu z masą pojazdu, w dedykowanym miejscu srubką M6,
Co do kabli to idą dwa plusy ; jeden podłaczony na stałe do chowania anteny , a drugi do wysuwania, (przekaznik wbudowany w antenie decyduje który plus ma zasilać silnik).
Nasuwa mi sie pytanie czy w montku były tylko elektryczne czy inne też ponieważ w błotniku miałem stosunkowo mały otwór ,ale udało mi sie go powiekszyć frezem na wkrętarce i antena jest zamocowana i działa zajebiscie , ale jest w pionie zamiast pochylona do tyłu

.
napewno nie da się juz bardziej pochylić anteny bo przeszkadza boczny kierunkowskaz we wnętrzu błotnika .
kable zasilania były pociete ale udało mi sie je namierzyć, antena działa i po stacyjce i po przycisku

.
fotki wrzucę jutro.