Hinek napisał(a):wspomaganie sprzęgła...
pocieszny napisał(a):Hinek napisał(a):wspomaganie sprzęgła...
to akurat ma każdy montek w patrolu nie mam wspomagania sprzęgła i powiem Ci jest ciężko czasem
Hinek napisał(a):Ma elektrycznie podgrzewaną komorę silnika i wspomaganie sprzęgła....
Samochód posiada stały napęd 4X4 z opcją drogową lub terenową
Hinek napisał(a):pocieszny napisał(a):Hinek napisał(a):wspomaganie sprzęgła...
to akurat ma każdy montek w patrolu nie mam wspomagania sprzęgła i powiem Ci jest ciężko czasem
No patrzpan. A mój Montek niema wspomagania A Patrola pewnie zepsułeś. W moim parchu wspomaganie sprzęgła działa aż miło. Takie malutkia ma servko - a taka wygoda
pocieszny napisał(a):no mój montek ma wszpomaganie na małym serwie a w patrolu seryjnie nie miałem wojskowe sztuki tak mają wspomagania kieratu też nie było
Jake napisał(a):Tzn. wiem jak to wyglada, bo jest chocby np. w Autosanach. Ale pierwsze slysze i widze zeby bylo cos takiego w Montku. Gdzie sprzeglo jak jest dobrze zlozone i wyregulowane to dzieki hydraulice pracuje bardzo lekko. Dlatego wrzuc prosze zdjecie jak mozesz, bo jestem ciekaw Ktos z kolegow widziala juz cos takiego?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości