ryba napisał(a):Hak potrzebny 3.1
piotrck napisał(a):Reduktor i skrzynia ........niech jeszcze poleży. ......chociaż do stycznia.
mcgiver napisał(a):plastikowa szara tapicerka w bagażniku (boki nadkoli pod szybami) mam połamane , chciałbym w ładnym stanie. masz?
ryba napisał(a):Hak potrzebny 3.1
mcgiver napisał(a):plastikowa szara tapicerka w bagażniku (boki nadkoli pod szybami) mam połamane , chciałbym w ładnym stanie. masz?
Nazhir napisał(a):Liczniki do 3.1 (najlepiej ze stanem drogomierza 165kkm i działającym obrotomierzem )
Zapalniczka
Plastikowa listwa pod drzwi bagażnika
Silniczki elektryczne tylnych szyb
Relingi
Bak paliwa (nie wiem, czy się łata stare, bo na chwilę obecną jak jest więcej niż 1/3 stanu, to mi się paliwo sączy)
Miałbyś coś z tych rzeczy?
Nazhir napisał(a):Liczniki do 3.1 (najlepiej ze stanem drogomierza 165kkm i działającym obrotomierzem )
Zapalniczka
Relingi
Bak paliwa (nie wiem, czy się łata stare, bo na chwilę obecną jak jest więcej niż 1/3 stanu, to mi się paliwo sączy)
Jake napisał(a):Nazhir napisał(a):Liczniki do 3.1 (najlepiej ze stanem drogomierza 165kkm i działającym obrotomierzem )
Zapalniczka
Relingi
Bak najłatwiej i najskuteczniej założyć plastikowy z Froty.
Jakbys chcial to mam licznik do 3.1 na zbyciu. Sprawny, kompletny. Ale przednia szybka jest widocznie porysowany i zmatowiona.
miras7:
Masz może fotele z 3.0? Jaki wzór tapicerki?
Deska rozdzielcza od 3.0? Kompletna?
Podrzuciłbyś pls zdjęcia?
na takie zaproszenie odmówić nie wolnomiras7 napisał(a):Nie piszę kosztów wysyłki, ponieważ liczę na odwiedziny
Nazhir napisał(a):na takie zaproszenie odmówić nie wolnomiras7 napisał(a):Nie piszę kosztów wysyłki, ponieważ liczę na odwiedziny
w przyszłym tygodniu mechanik będzie mi robił podwozie (zawieszenie + hamulce), więc myślę, że w końcu autko zostanie rzetelnie przygotowane do 100-kilometrowej wyprawy po asfalcie do Ciebie
te części oczywiście biorę, z wyjątkiem zapalniczki, bo chodzi mi tylko o ten elementy wyskakujący.
miras7 napisał(a):mcgiver napisał(a):plastikowa szara tapicerka w bagażniku (boki nadkoli pod szybami) mam połamane , chciałbym w ładnym stanie. masz?
Lewa: brak zaślepki lewarka, brak 4 zaczepów (wyłamane), porysowana
Prawa: 4 otwory po wkrętach w górnej części, brak 3 zaczepów, porysowana
Cena 25zł/ 1szt. Wysyłka 15zł przelew/ 20zł pobranie
mcgiver napisał(a):miras7 napisał(a):mcgiver napisał(a):plastikowa szara tapicerka w bagażniku (boki nadkoli pod szybami) mam połamane , chciałbym w ładnym stanie. masz?
Lewa: brak zaślepki lewarka, brak 4 zaczepów (wyłamane), porysowana
Prawa: 4 otwory po wkrętach w górnej części, brak 3 zaczepów, porysowana
Cena 25zł/ 1szt. Wysyłka 15zł przelew/ 20zł pobranie
dzieki , cena niewygórowana , ale szukam ładnych.
obrotomierz mi co jakiś czas przestaje działać. Natomiast silniczków z tyłu po prostu nie ma, nie ma co sprawdzaćmiras7 napisał(a):Zapraszam.
Taką zapalniczke to masz gratis, u mnie to zawsze wylatuje
Jaki masz problem z licznikiem? Może coś posprawdzamy. Sprawdzimy też czy silniki szyb czy coś innego szwankuje.
cruq napisał(a):potrzebuje pompke spryskiwaczy do montka 97 przejściówka . Nie mogę zlokalizować w sklepach wolałbym nowa. Ktoś pomoże a jak nie to czy ktoś ma uzywkę.
vico napisał(a):Potrzebuję relingi.Czy masz może do sprzedania?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 40 gości