gsxr1100_1980 napisał(a):Witam, potrzebuję do 3.1D. RS może w długich jest takie samo elastyczny łącznik (tłumik drgań) łączący tylny wał napędowy ze skrzynią, montowany za skrzynią biegów między flanszą skrzyni a wałem.
miras7 napisał(a):Jaki masz problem z licznikiem? Może coś posprawdzamy.
Krzyk napisał(a):Poszukuję:
Sprzęgiełek manulanych najlepiej oryginalnych
Licznika do 3.1 TD
Panelu plastikowego nad drzwiami z rączką najlepiej z anglika. Lewy przód. W ostateczności samą rączkę z tylnego panelu żebym mógł przeszczepić do plastiku nad drzwiami kierowcy.
W przyszłości ramy w dobrym stanie. Jest taka w ogóle?
Krzyk napisał(a):Poszukuję:
Licznika do 3.1 TD
Panelu plastikowego nad drzwiami z rączką najlepiej z anglika. Lewy przód. W ostateczności samą rączkę z tylnego panelu żebym mógł przeszczepić do plastiku nad drzwiami kierowcy.
DeluxeOFF napisał(a):Słupek 3.1 masz może? Tylko to mi potrzebne w zasadzie. cały dół. Blok, z tłokami, panewkami itd
miras7 napisał(a):Krzyk napisał(a):Poszukuję:
Licznika do 3.1 TD
Sprzęgiełek i licznika już nie ma. Plastyk tak jak Jake pisze - wycinasz otwory w swoim, są zaznaczone, jak zdemontujesz to zobaczysz. Rączkę mam.DeluxeOFF napisał(a):Słupek 3.1 masz może? Tylko to mi potrzebne w zasadzie. cały dół. Blok, z tłokami, panewkami itd
Blok z tłokami jest, ale bez wału korbowego.
AdamPal napisał(a):Hejka. A masz zbiornik paliwa w przyzwoitym stanie?
I jeszcze kierunkowskaz lewy przód i prawy tył (ten w zdrezaku)?
Jake napisał(a):Kierownice juz chyba Cie pytalem, nie bedziesz miec?
bogdanmowi napisał(a):Szybę czołową 92-98 masz może?
Igi napisał(a):Trooper Długi 2.8td 91 rok. Turbo byś miał do niego? Podobno pasuje od 3.1 też
miras7 napisał(a):Igi napisał(a):Trooper Długi 2.8td 91 rok. Turbo byś miał do niego? Podobno pasuje od 3.1 też
Niestety nie mam sprawnej turbiny na zapasie
Igi napisał(a):miras7 napisał(a):Igi napisał(a):Trooper Długi 2.8td 91 rok. Turbo byś miał do niego? Podobno pasuje od 3.1 też
Niestety nie mam sprawnej turbiny na zapasie
A za niesprawną turbine ile byś chciał?
miras7 napisał(a):Muszę sobie zostawić na zapas. Mam zamiar dać ją do regeneracji.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 30 gości