croochy napisał(a):ROC napisał(a): to może ja będę najmłodszy albo moja pani
a która wiosna?
serg napisał(a):ROC napisał(a):mi pasuje!będę leciał z Pruszkowa pod Wawą godzina pasi!tylko gdzie dokuadnie ??
My lecimy do Plonska 7ka (zreszta dalej tez) przez Lomianki wiec mozemy sie po drodze ustawic.
Wlepy forumowe i zlotowe beda, powinno wystarczyc dla wszystkich
ROC napisał(a):croochy napisał(a):ROC napisał(a): to może ja będę najmłodszy albo moja pani
a która wiosna?
no 29ta,a kolegi?
nic sie nie bój bedzie z kim pogadaccroochy napisał(a):zabierzcie ze sobą córki co by było z kim pokonwersować
MAVV napisał(a):co bedzie jak pomyle droge i 15 aut w lesie bedzie kręcić , zawracac , co to bedzie
hassan napisał(a):no i mi się załoga wykruszyła Jak dobrze pójdzie to kogoś na pilota skombinuję, jak nie to będę sam :-/
serg napisał(a):Ekipa, ktora jedzie z rejonow lodzkich, pasuje Wam 14-15 w Plonsku (gdzies na S7 lub na wylocie z 7) ?
croochy napisał(a):MAVVV mów co powiinnismy zabrać, siekiery, piły spalinowe, trapy, co jeszcze do ciezkiej przeprawy?
MAVV napisał(a):napoje %
croochy napisał(a):czyli standard, chlebuś, kiełbaska, musztarda, piwko do lodóweczki z tyłu, jakieś konserwy kawałek i cheja do przodu
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości