co znaczy praktycznie nowe ? jest jakiś dowód ze to było niedawno zmieniane ? jaka gruba jest tarcza po ściśnięciu?
ani docisk ani koło zamachowe nie pozwala sądzić że to jest praktycznie nowe.
jaka realna cena z wysyłką ?
jakieś dodatkowe informacje?
pozdrawiam
Witam ,sprzęgło było kupione i założone do auta ,i jeździłem sporadycznie tym autem przez jakieś 2 miesiące ,po tym czasie auto zostało rozebrane i sprzęgło wymontowane , przeleżały 3 lata w garażu
Paragonu niestety już nie mam
Pod koniec tygodnia mogę zmierzyć grubość tarczy ,bo nie ma mnie w domu.
Jeśli jest Pan zainteresowany ,to cena z wysyłką 420 zł
Pozdrawiam
cały środek z polifta łącznie z bocznymi przełącznikami i fotelami
no i widzę ,że zaczyna Cie to boleć ,że jeden z nich to nie TwójFFK napisał(a):A u mnie w okolicy jak był tylko mój to teraz jest chyba 5
miras7 napisał(a):Ktoś się narobił, żeby to elektrycznie podpiąć Inne rozmieszczenie włączników, inne kostki - nic do niczego nie pasuje. Na końcu '95 wychodziły już z nowym środkiem, od '96 nie powinno już być starej deski. W tym w/w ewidentnie deska jest nie od niego.
Legend napisał(a):ale on ma cały środek z polifta łącznie z bocznymi przełącznikami i fotelami.
Legend napisał(a):myślę, że tak. Auto wygląda na śmietnik, wątpie, żeby ktoś włożył odpowiedni fotel kierowcy - ma regulację, angol by jej nie miał. Antena w dobrym miejscu.
Legend napisał(a):z miłości do oldskulu
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości