mcgiver napisał(a):pozycja 7 z pod linka
http://www.trooper4x4.pl/tekst.php?id=1
skoro miałes wycieki to po dwóch miesiacach nie byłbym tego taki pewny że masz dalej cisnienie..
gdzieś na yt są sposoby nabijania klimy propanem ; koszt znikomy a do testów przynajmniej nie zdzierają z Ciebie skóry
mcgiver napisał(a):sorry pomyłka , nie doczytałem opisu pliku
chodzi mi o pozycje 28 z pod linka
Quentil napisał(a):W skrzynce bezpieczników pod maską jest jeden (tylko?) przekaźnik z odwróconym schematem, pod jaką pozycją powinien być zamontowany? Gdzieś pod którąś od klimy.
I drugie pytanie czy w czasie gdy instalacja jest bez gazu da się zewrzeć styki przekaźnika tak aby sprzęgło kompresora się załączyło? Choć sądzę że prawdopodobnie jest chyba zabezpieczenie na taką okoliczność i dopiero dorwanie się bezpośrednio przy kompresorze da taką możliwość.
Co prawda pacjent to 3.5, ale powinno być podobnie w przedlifcie.
Quentil napisał(a):Żeby nikt mi niczego nie zarzucał , to udało mi się zrobić zdjęcie. Na więcej nie miałem czasu.
Oba wchodzą w gniazdo tak jak stoją.
Evo napisał(a):Quentil napisał(a):Żeby nikt mi niczego nie zarzucał , to udało mi się zrobić zdjęcie. Na więcej nie miałem czasu.
Oba wchodzą w gniazdo tak jak stoją.
Obrazki obrazkami, tą obudowę można łatwo zdjąć i zobacz w środku jak to jest, może ktoś odwrotnie osłonę założył na przekaźnik. Wszystko może być grzebane, tzn. nic mnie już nie zdziwi.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 16 gości