pocieszny napisał(a):a tak oprócz funu to po co taka naklejka??nie wiesz jakie paliwo masz lać?
miras7 napisał(a):Ja kupuję od tego z ostatniej aukcji od kilku lat. Mimo, że jest to zrobione tak, że na białym tle jest chyba naklejona czarna folia (litery) to trzyma się to bardzo dobrze. Niektóre naklejki kupowane na miejscu w kraju odwiedzanym nie wytrzymywały długo i zastępowałem tymi z Elmars
Jake napisał(a):a NI to Nibylandia?Bo z ta Irlandia Północna to chyba sam wymysłiłeś?
.
mcgiver napisał(a):może czegoś nie wiem ...więc zapytam : w jakim celu robisz z auta choinkę ?
jest w tym jakiś głębszy sens? byleś samochodem w tych wszystkich krajach ?
Jake napisał(a):mcgiver napisał(a):może czegoś nie wiem ...więc zapytam : w jakim celu robisz z auta choinkę ?
jest w tym jakiś głębszy sens? byleś samochodem w tych wszystkich krajach ?
A po co wymieniasz w aucie zderzaki, lakierujesz, cudujesz, dokladasz poszerzenia, nakladki na progi i inne dziwne rzeczy ktore i tak sie porysuje/ubłoca/ubrodza?Albo po co chcesz zmieniac przód na poliftowy z cala nowa maska, lampami itd.? To sie chyba nazywa kwestia gustu i subiektywne upiększanie.
Ale ja tez nie lubie choinek. Dlatego wszystkie wlepki sa w tym samym kolorze/rozmiarze i sa ponaklejane w rzędach.
I tak, bylem w tych wszystkich krajach. Zreszta nie tylko w tych.
miras7 napisał(a):No cóż... Nieoficjalnie przyjęło się kleić kody państw na samochodzie, ale wtedy, gdy ten samochód tam był, a nie tylko właściciel![]()
To tak jak bym sobie na mojego Troopa nalepił naklejki sponsorskie i numery startowe z rajdów, w których brałem udział innymi samochodami. Oczywiście mógłbym (choć pewnie zabrakło by powierzchni), ale nie oto chodzi...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości