beatnik napisał(a):Wjechałem na podnośnik kolumnowy. Na 4h/l 3 koła się kreca. Przednie lewe coś słabo łapie. Rozumiem że jakiś przegub wewnętrzny czy coś?
jakby przegub nie spinał to i tak by chrupało przy kręceniu ,tak że raczej przygiełko w piaście się rozsypało albo zapiekło, zresztą widać czy półoska się kręci czy nie .beatnik napisał(a):Przednie lewe nie kreci. Nawet na blokadzie, nie mówię o 4h.
Obstawiam że jak sprzegielko zepsute to półoś powinna kręcić, a nie kreci.
Wał jest ok bo drugie się kreci, dlatego mówię że chyba przegub wew. Generalnie nie mogłem z zaspy wyjechać bo przednie lewe nie Bangla dlatego sprawdzałem.
beatnik napisał(a):Przednie lewe nie kreci. Nawet na blokadzie, nie mówię o 4h.
Wał jest ok bo drugie się kreci, dlatego mówię że chyba przegub wew. Generalnie nie mogłem z zaspy wyjechać bo przednie lewe nie Bangla dlatego sprawdzałem.
beatnik napisał(a):Wjechałem na podnośnik kolumnowy. Na 4h/l 3 koła się kreca. Przednie lewe coś słabo łapie. Rozumiem że jakiś przegub wewnętrzny czy coś?
pocieszny napisał(a):łącznik kierownicy z pedałami jest do dupy
Jake napisał(a):pocieszny napisał(a):łącznik kierownicy z pedałami jest do dupy
Bardzo mi sie podoba to okreslenie XD
mcgiver napisał(a):jakby przegub nie spinał to i tak by chrupało przy kręceniu ,tak że raczej przygiełko w piaście się rozsypało albo zapiekło, zresztą widać czy półoska się kręci czy nie .beatnik napisał(a):Przednie lewe nie kreci. Nawet na blokadzie, nie mówię o 4h.
beatnik napisał(a):Jake napisał(a):pocieszny napisał(a):łącznik kierownicy z pedałami jest do dupy
klasyczne Polskie podejscie, podczas pomocy przy rozwiazywaniu problemow na forach:D
beatnik napisał(a):Jake napisał(a):pocieszny napisał(a):łącznik kierownicy z pedałami jest do dupy
klasyczne Polskie podejscie, podczas pomocy przy rozwiazywaniu problemow na forach:D
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 27 gości