Silvestr napisał(a):Więc wszem i wobec informuję - wczoraj przyszła pierwsza paczka dostarczona pocztą PL (przeszła przez celny) , a dziś druga DHL-em bez dodatkowych opłat. Bądź tu mądry i skumaj jak te paczki chodzą po świecieAuto rozkręcone... Lista nowości do kupienia się tworzy
Arreco napisał(a):Cło (...) na części samochodowe jest chyba 4% albo 9% już nie pamiętam dokładnie...
mcgiver napisał(a):samo cło to 50zł od 58$ z kosztami wysyłki . 18 zł to bezsensowne koszty![]()
mcgiver napisał(a):samo cło to 50zł od 58$ z kosztami wysyłki . 18 zł to bezsensowne koszty![]()
mam informację ,ale widocznie to nieaktualne że cło naliczają od towaru powyzej 100$ bez kosztów wysyłki![]()
link do fotek dokumentów które robiłem ze wzgledu na to że jednemu userowi też brałem wtedy szczęki https://photos.google.com/share/AF1QipO ... N6MGlRQ29n
chory kaczogród
Arreco napisał(a):no tak bywa czasem cło jest czasem nie ma.. a cło to mały pikuś VAT jest nieprzełknięcia.. ale i tak czasem lepiej ściągnąć od amerykańców jak u nas kupić to co jest, tam przynajmniej jest jakiś wybór
ale komplet szczęk to chyba po 100 u nas jestto i tak do przodu jesteś
mcgiver napisał(a):ale może nie zaśmiecajmy już tematu adminowi bo się wku...i jeszcze mu przyjdzie na myśl jakis porządek zrobić
mcgiver napisał(a):uchowaj nas Panie od klimatu panujàcego na elektrodzie.
miałem tam już z 5 kont i zawsze po jakimš czasie BAN
Nawet specjalnie pod elektrodę założyłem dodatkowego maila bo jednemu moderatorowi wjechałe ostro w koronkii mail był spalony
.
te matoły nie majä pojęcia o niczym poza interpunkcĵä.
sory za mojà pisownie dziś ale klawiatura w lapku mi odmöwiła posłuszeñstwa i pisze z ekranowej
Powrót do Isuzu Trooper II / Opel Monterey A (1992-1997)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 53 gości