mcgiver napisał(a):pawel126 napisał(a):
Czy dostanę ją w PL? jak nie to zamawiam z rocauto o ile mają....
zapomnij.
tylko rockauto i tylko denso.
koszt finalny podobny co u nas zamienniki.
pocieszny napisał(a):mniej więcej
wróżka mówi co prawda że istnieją 2 rodzaje sond do montka i 3 rodzaje instalacji, wybierz sobie
u mnie sprawa wyglądała tak że załorzono denso oryginalne w/g serwisówki i takie tam, wtyczka i inne pasowały, auto prawie palenie rzuciło a jadąć była szansa że wybijesz zęby o kierownice
po odgrzebaniu starej ze śmieci okazało się że ma 3 przewody nie 4 choć wtyczka 4ro przewodowa, po załorzeniu na próbę taniego zamiennika jeździł z powodzeniem przez kilka lat, potem zamieniłem na Boscha i tak zostało
pocieszny napisał(a):łorginalne isuzu z japonii 2 rok produkcji
seryjnie bez katalizatora
pocieszny napisał(a):mniej więcej
wróżka mówi co prawda że istnieją 2 rodzaje sond do montka i 3 rodzaje instalacji, wybierz sobie
u mnie sprawa wyglądała tak że założono denso oryginalne w/g serwisówki i takie tam, wtyczka i inne pasowały, auto prawie palenie rzuciło a jadąć była szansa że wybijesz zęby o kierownice
po odgrzebaniu starej ze śmieci okazało się że ma 3 przewody nie 4 choć wtyczka 4ro przewodowa, po założeniu na próbę taniego zamiennika jeździł z powodzeniem przez kilka lat, potem zamieniłem na Boscha i tak zostało
pocieszny napisał(a):ogólnie to miałeś zabogato a nie zabiednie jak odepniesz sonde leci na bogatych ustawieniach (czasem pomaga bo mniej bogato niż przy zwalonej sondzie)
jeśli miałeś org sonde to na90% będzie to co było
@Jake
Marka- Isuzu
Model- Opel Monerey
tak że tak
i tak w dowodzie jest wpisane, a VIN isuzu
Jake napisał(a):Ja mam VIN Isuzu jak wszyscy, ale w dowodzie Opel Monterey
pocieszny napisał(a):Jake napisał(a):Ja mam VIN Isuzu jak wszyscy, ale w dowodzie Opel Monterey
bo Ty masz Opla a my Isuzu
Jake napisał(a):pocieszny napisał(a):Jake napisał(a):Ja mam VIN Isuzu jak wszyscy, ale w dowodzie Opel Monterey
bo Ty masz Opla a my Isuzu
Na moim sa znaczki Isuzu xD a ty zdaje sie juz w ogole nic nie masz ;D
pocieszny napisał(a):ogólnie to miałeś zabogato a nie zabiednie jak odepniesz sonde leci na bogatych ustawieniach (czasem pomaga bo mniej bogato niż przy zwalonej sondzie)
jeśli miałeś org sonde to na90% będzie to co było
@Jake
Marka- Isuzu
Model- Opel Monerey
tak że tak
i tak w dowodzie jest wpisane, a VIN isuzu
Jake napisał(a):Isuzu Patrol? XD
Jeep Trooper?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości