Jake napisał(a):piotrck napisał(a):Wano napisał(a):Rozważam ostatnio konserwację ramy i w związku z tym pytanie do Was. Czy ostatnio ktoś z Was robił, jeżeli tak, to gdzie, za ile, i czy jest zadowolony?
Tak ja robiłem , a dokładnie kolega z forum to mi zrobił . Jestem mega zadowolony . Napisz do Mirasa , może znajdzie czas na taką robotę .
Mirasowi troche sie ostatnio pozmienialo, mowil przez cale lata pomagal innym z pracami przy samochodach, ale teraz potrzebuje miec wiecej wolnego i czasu dla siebie i pracuje juz tylko przy swoich autach.
Ja też nie narzekam na możliwości , wiedzę i umiejętności , i od zawsze robię z autami , ale jakoś sobie nie mogę wyobrazić żeby to nie były moje auta

Mechanika samochodowa zarobkowa to ciężki chleb i jakoś sobie nie wyobrażam żeby to był mój sposób zarabianie kasy

ludzie zawsze grzebali i paproków nigdy nie brakowało , ale fachowców zaczyna brakować .
w mojej okolicy jeden mechanik wyjechał do szwecji drugi zmarł w młodym wieku i ludzie zaczynają mieć problem z naprawą aut , i co chwila pytają , ale ja to mam w rowie, bo utrzymuje się z czego innego , a i tak wiecznie siedzę w warsztacie z moimi rdzawymi diamentami

przez miesiąc podniosłem wartość tego auta o 80% w samych częściach