proponuję nowy dział teraz mamy ''porady pomysły'' i drugi ''jak to zrobić '' proponuję dział poświęcony tylko i wyłącznie naprawom + zdjęcia i myślę że dział ten powinien być bez komentarzy w razie jakichkolwiek problemów lub pytań tylko PW. zamieszczający temat może zedytować swój post i wpisać brakujące i niezrozumiałe objaśnienia to oczywiście tylko moja wizja pozdrawiam
W sumie TAK , bo przecież każdy kisi w swoim kompie jakieś info na temat , co zrobił, jak i ile czego nalał... Coś w rodzaju "na warsztacie' , pod warunkiem że będą to rzetelne i sprawdzone wiadomości .
Oj! mnie to pachnie awanturą jak na forum4x4, gdy jeden z forumowiczów spisał zaczerpniętą wiedzę i zaczął sprzedawać na alledrogo w postaci poradnika. Z drugiej strony zastanówcie się, czy już samo forum nie jest wersją demo takiego manuala.
"Jeżeli twierdzisz, że możesz coś zrobić, to możesz i jeżeli twierdzisz, że czegoś nie możesz, masz rację"- H. Ford
... i znowu będą wywody nad "wyższością " np. 3.1 nad 3.0 , i że 3.0 to tylko lanserzy jeżdżą , a 'twardziele' to tylko 3.1 ... itp. , itd... i "fachowa wiedza" ,że liczą się tylko duże ... i stalowe... , i jak ze szpecić auto... , a z resztą - generalnie pomysł dobry , było by wszystko w jednym miejscu - tylko przy tej ilości modeli
kugel napisał(a):(...) było by wszystko w jednym miejscu - tylko przy tej ilości modeli
Wbrew pozorom nie ma aż tak dużo modeli jak się wydaje. Modele do 1992 roku mają manual Haynes i tam jest w miarę dobrze wszystko pokazane, tak więc na dobrą sprawę pozostają lata 1992-2002, czyli jakby nie było 4 modele: 3.2 B, 3.1 D, 3.5 B i 3.0 D.