Legend napisał(a):hmm te wycieraczki w pionie świadczą o roczniku poliftowym czyli 96-97 , ja potrzebuję te co stacjonują na dole.
Tak, to 97. to niestety innych nie mam.
Legend napisał(a):hmm te wycieraczki w pionie świadczą o roczniku poliftowym czyli 96-97 , ja potrzebuję te co stacjonują na dole.
Quentil napisał(a):1. Cykorłapki nad drzwi razem ze śrubami - szt.2.
2. Lusterko prawe europejskie, el. sterowanie + podgrzewanie.
3. Popielniczka z tyłu w tunel środkowy.
4. Śruby od koła zapasowego - 3 szt.
5. Pompa hamulcowa (mała, z 2 wyjściami).
6. Hak holowniczy przód + obie śruby.
7. Trójkąty zwykłe przy lusterkach "pod tweetery" jeśli są ładne, bez dziurek, z zatrzaskami i tanio
Jake napisał(a):Legend napisał(a):ja bym sie pisal na jakis fragment fotela, potrzebuja przeczepic fragment materialu na rant lewego fotela - przeszyc caly bok.
Przedlift czy polift? Czy ci obojetne? Bo jest szansa ze bym Ci cos wykombinowal.
Legend napisał(a):ooo wiem co, lewa osłona przeciwsłoneczna czyli daszek po stronie kierowcy.
Jake napisał(a):Skompletowałem Ci wszystko z powyższej listy. Juz zdemontowane i gotowe do wysłania. Co do ceny... nie wiem, 150zł za wszystko będzie OK? Jesli tak wyslij mi adres do wysyłki na PW.
Zaciski jak najbardziej tez bede miał do sprzedania cały komplet - ale najpierw zdemontowałem zestaw z dawcy, zregeneruje go sobie, pomaluje, założe do biorcy i dopiero wtedy bede miał stary komplet z biorcy na sprzedaż. Nie wiem jak to dla Ciebie pilne. Ja mysle ze gdzies po nowym roku bede mogl je dosłać.
Legend napisał(a):lampy nie bo wyvieraczki nie są w tym kącie co te starsze wersje a nie chce robic eksperymentow bo moze sie okazac ze bede to musial wyrzucić jak się nie bedzie dalo przestawić pozycjipracy tych silników.
wiec daszek mnie interesuje, fragment materialu "pluszowy" tak, zeby wszyc w caly bok przedniego fotela
AlekS napisał(a):Hej, jeśli kolega Gompka nie jest zainteresowany to ja poproszę o wycenę takiego zestawu klimy.
Pozdrawiam
Legend napisał(a):ile za przewody?
Legend napisał(a):HEL kosztuje 450pln na auto - 5szt,
Mysle ze jak za caly zestaw zaproponuje jakies 750zł to bedzie
Jake napisał(a):@miras: Mam tylne odboje w ładnym stanie. Probowalem je dzisiaj zdjac, ale oczywiscie jak na zlosc dwie sruby sie odkrecily a dwie obrobily na okraglo. Bede jeszcze z nimi walczyc jutro i powinno sie udac je uwolnic.
...
AlekS napisał(a):Mysle ze jak za caly zestaw zaproponuje jakies 650zł to bedzie
Dla mnie cena spoko za sprawną klimę. To już moja czy jeszcze czekasz na informację od gompka?
miras7 napisał(a):Jake napisał(a):@miras: Mam tylne odboje w ładnym stanie. Probowalem je dzisiaj zdjac, ale oczywiscie jak na zlosc dwie sruby sie odkrecily a dwie obrobily na okraglo. Bede jeszcze z nimi walczyc jutro i powinno sie udac je uwolnic.
...
Jeśli tylko będzie mnie stać to biorę
gompka napisał(a):Potwierdzam x2
1. rzadko tu zaglądam
2. klimę kupiłem i nawet zapłaciłem
Jake napisał(a):miras7 napisał(a):Jake napisał(a):@miras: Mam tylne odboje w ładnym stanie. Probowalem je dzisiaj zdjac, ale oczywiscie jak na zlosc dwie sruby sie odkrecily a dwie obrobily na okraglo. Bede jeszcze z nimi walczyc jutro i powinno sie udac je uwolnic.
...
Jeśli tylko będzie mnie stać to biorę
Wykreślam "w ładnym stanie". Po wierzchu wygladało okej, jak zaatakowałem obrobioną srube szlifierka to okazalo sie, ze blacha mocujac odbój jest totalnie przepróchniała. Także przykro mi
miras7 napisał(a):Tego się obawiałem. Dzięki za poświęcony czas.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 36 gości