mcgiver napisał(a):kangur nie pasuje z jednego powodu; zderzak poliftowy jest wysunięty kilkadziesiąt mm do przodu bardziej niż przedlift.
mcgiver napisał(a):witam
po dzisiejszym czyszczeniu magazynu , mam do sprzedania:
-maska poliftowa z wlotem oklejonym karbonem wszystko zakurzone ale, zdrowa kompletna, te placki co widać na fotce to uszkodzenia magazynowe , takie to już kupiłem 3 lata temu i leży chcę za to 150zł
-poszerzenie poliftowe prawy przód całe nie uszkodzone nie popekane 100zł
-reflektor poliftowy prawy 50zł
-zderzak przedni przedliftowy z belką i ramkami pod halogeny ale raczej bez halogenów 50zł
-kangur (stelarz ) nad zderzak masywny z halogenami, bardzo fajnie wygląda na aucie bo jest z grubej rury, niestety zmieniłem zderzak na poliftowy i nie chce mi sie przerabiać mocowań , kompletny kangur z reflektorami , pokrywkami z mocowaniami pod montka 220zł - sprzedany
fotki pod linkiem
https://photos.app.goo.gl/rZPeEoj42REtNxGZ8
skrzynkę mam przeważnie zapchaną wiec kontakt na mcg1ver@wp.pl ewentualnie tu w temacie ,ale nie wiem dlaczego czasami nie dostaję powiadonień o nowych postach,
Legend napisał(a):to jest rama sprzed lifta, jedna bardziej zgnira druga trochę mniej, ale w obu jest miejsce na tą ramę bo jest tam coś na kształt otworu.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 31 gości