kupie nowe , ktoś kiedyś miał takowe do sprzedania na forum ale nie mogę znaleźć .
dziwkowóz E36 KABRIO ZMODZONY STROKER M50B29 coupe m54b30 e30 M10B18 wąska youngtimer fortwo 750turbo-daily Polift 3,5 od dużej pojemności lepsza jest jedynie jeszcze większa.. tylni napęd jest jak sex; po co jechać na ręcznym jak można dać w pizdę
Legend napisał(a):dramtayzujesz, Bosch cos 150pln, kupowałem 2 tydnie wstecz.
wiesz co? 150 dupy nie ma , ale nie znalazłem , bosch to żadna dobra marka , ale na bezrybiu i rak ryba . ale znalazłem ogłoszenie na olx z nowymi przewodami i napisałem do goscia , czekam na odpowiedż czy wysyła za pobraniem.
dziwkowóz E36 KABRIO ZMODZONY STROKER M50B29 coupe m54b30 e30 M10B18 wąska youngtimer fortwo 750turbo-daily Polift 3,5 od dużej pojemności lepsza jest jedynie jeszcze większa.. tylni napęd jest jak sex; po co jechać na ręcznym jak można dać w pizdę
doszła paczka z nówkami przewodami denso , dodatkowo w gratisie w paczce znalazłem komplet nowych klocków chyba na tył razem z nowymi blaszkami montażowymi https://photos.app.goo.gl/oWwhh8FGDKzweqHP9
Takie tranzakcje to rozumiem ; 4 dni po dodaniu ogłoszenia porządne przewody za rozsądną cenę mam w domu dzięki 8P8C