Wiciu_S napisał(a): Sprzedaję ze względu na chory pomysł wobec auta
Jake napisał(a):To mnie zaciekawiło. Uchylisz rąbka tajemnicy?
Wiciu_S napisał(a):nie ma nic, absolutnie nic elektronicznego, prąd potrzebny do grzania świec i rozrusznika
Wiciu_S napisał(a):robi dużo lepiej niż V6
Wiciu_S napisał(a):Sprzedam mój silnik, przebieg teoretycznie ok 180kkm, kupiłem go kilka lat temu z angola z przebiegiem niby 135kkm. Teraz po wyjęciu zrobiona szybka inspekcja, panewki i czopy jak nowe, brak śladu zużycia. Jak chyba każdy 3.2 lubi olej Sprzedaje cały silnik z kolektorem dolotowym, wtryskami, gratami do LPG itp, jedynie brak alternatora i kompresora klimy. Sprzedaję ze względu na chory pomysł wobec auta Cena 4.000zł do negocjacji. Odbiór osobisty tylko i wyłącznie
mcgiver napisał(a):no to napewno ten Twój v6 nie miał 135 tylko 335 albo 435 na liczniku,
zdrowe 6vd1 ze sprawnym układem wtryskowym , czy to pb czy lpg i zdrowymi kablami zapłonowymi wstaje od 2,5 tyś rpm i ne pije więcej niż 1 litr od wymiany do wymiany.
silniki sie kupuje do 1tyś zł z przebiegiem 300-400 tyś i robi się remont kapitalny , a nie za 3tys niby super stan które i tak trzeba remontować .
Ja pierdole , skąd się dziś borą ci fantasci na rynku
silników za 2,5-3,5 na rynku jest mnóstwo , tylko ze jakoś ich nie ubywa , bo nie ma na nie chętnych.
a tu jeszcze se delikwent woła 4tyś powodzenia,
towar jest warty tyle za ile się sprzeda , a nie ile sie sprzedawcy marzy
Wiciu_S napisał(a):mcgiver napisał(a):no to napewno ten Twój v6 nie miał 135 tylko 335 albo 435 na liczniku,
zdrowe 6vd1 ze sprawnym układem wtryskowym , czy to pb czy lpg i zdrowymi kablami zapłonowymi wstaje od 2,5 tyś rpm i ne pije więcej niż 1 litr od wymiany do wymiany.
silniki sie kupuje do 1tyś zł z przebiegiem 300-400 tyś i robi się remont kapitalny , a nie za 3tys niby super stan które i tak trzeba remontować .
Ja pierdole , skąd się dziś borą ci fantasci na rynku
silników za 2,5-3,5 na rynku jest mnóstwo , tylko ze jakoś ich nie ubywa , bo nie ma na nie chętnych.
a tu jeszcze se delikwent woła 4tyś powodzenia,
towar jest warty tyle za ile się sprzeda , a nie ile sie sprzedawcy marzy
No żeś błysnął bardziej niż ci z TVP, ale spokojnie, oddychaj, weź rozpęd i pie*dolnij baranka... Człowieku... idź na złom, kup se co tam chcesz i remontuj
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 31 gości