mcgiver napisał(a):no to temat trzeba tak przykleić żeby nikt kto jest zainteresowany nie pominął go bo na pewno znajdzie się co najmniej kilkunastu zainteresowanych zrzutką
MOD ; do dzieła
Jake napisał(a):... przeciez nikogo wiecej juz nie ma na forum. No dobra, pominalem mirasa, ale to wystarczy do niego zadzwonic
Quentil napisał(a):Jake napisał(a):... przeciez nikogo wiecej juz nie ma na forum. No dobra, pominalem mirasa, ale to wystarczy do niego zadzwonic
Czuje się pominięty
Legend napisał(a):nazwa to największa k...wa na rynku. Ale jedna z pierwszych firm na rynku z fajną ..... nazwą domeny.
ja polecam albo kei albo cyber folks. Na kei mam sprawy firmowe od 11 lat, na cyber folks stronkę hobbystyczna i jest ok czyli szybko, stabilnie i bez syfu.
Jake napisał(a):Po wczorajszej przerwie i kilku zniknietych postach, wnioskuje, ze jestesmy juz na nowym serwerze i migracja przebiegla pomyslnie?
Jake napisał(a):Z reszta, jak juz "wszyscy trzej" go przeczytalismy to po co przyklejac, przeciez nikogo wiecej juz nie ma na forum. No dobra, pominalem mirasa, ale to wystarczy do niego zadzwonic
FFK napisał(a):Jake napisał(a):Z reszta, jak juz "wszyscy trzej" go przeczytalismy to po co przyklejac, przeciez nikogo wiecej juz nie ma na forum. No dobra, pominalem mirasa, ale to wystarczy do niego zadzwonic
I ja jeszcze bywam
mcgiver napisał(a):FFK napisał(a):Jake napisał(a):Z reszta, jak juz "wszyscy trzej" go przeczytalismy to po co przyklejac, przeciez nikogo wiecej juz nie ma na forum. No dobra, pominalem mirasa, ale to wystarczy do niego zadzwonic
I ja jeszcze bywam
hehe gdzie bywasz ? tu Cię nie widać
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości