zrób więcej fotek , żeby było widać czy to jest zrobione czy udupione . w moim nowym nabytku poza tym ze nie ta strona to jeszcze jakies takie kikuty bele jakie sterczą
dziwkowóz E36 KABRIO ZMODZONY STROKER M50B29 coupe m54b30 youngtimer e30 M10B18 wąska wół roboczy 3,2 97 LTD fortwo 750turbo Polift 3,5 na tapecie WSZYSTKIE SĄ, NIEKTÓRE STOJĄ tylni napęd jest jak sex; po co jechać na ręcznym jak można dać w pizdę
fane, ale będzie sięsłonce odbijać....śmieszne, ale w jednym to przerobiłem. Najpierw zszedł lakier i były chromy...se myśle na ch.. to malowali jak to łądne chromowane...potem się dowiedziałęm gdy słonce walilo po oczach, pomalowałem na błyszcząco i musuałem to z tego samego powodu oskrobać i malowałem matem....
Tez na poczatku jak je odebrałem z lakierni to sobie pomyślałem - cholera, a trzeba było zamówic mat. Ale połysk na nich nie jest jakiś ekstremalny i nie wali po oczach. W rzeczywistosci powierzchnia jest czyms w rodzaju półpołysku, półmatu. Mam tak pomalowane jeszcze dwa zestawy ktore mam na samochodach i nawet w słoneczny dzień mi nie przeszkadza. Foto na samochodzie:
IMG_20210827_1824411.jpg (48.67 KiB) Przeglądane 3077 razy