miras7 napisał(a):Czy jest opcja mocniejszego spięcia LSD w moście? Leży mi taki most i chciałem zamontować sobie to lsd, ale pamiętam, że jest ono tam już bardzo słabe. Nie wiem czy jest sens czas tracić na podmiankę dyfra skoro i tak nic to lsd nie pomoże...
mcgiver napisał(a):temat zaczyna powracać bo mi się młody zaczyna rozbijać beemkami i jeżdzi na zaspawanym moście
U mnie na placu oprócz tej beemowskiej szpery stoją 3 isuzowskie mosty lsd i jeden jeszcze mam w zapasie na regale
Jake napisał(a):mcgiver napisał(a):temat zaczyna powracać bo mi się młody zaczyna rozbijać beemkami i jeżdzi na zaspawanym moście
U mnie na placu oprócz tej beemowskiej szpery stoją 3 isuzowskie mosty lsd i jeden jeszcze mam w zapasie na regale
Czeeeekaj, to ten sam młody, co to byl za młody na BMW i mama mu bez pytania ojca kupila jakas Corse czy inne wrotki ktore i tak tato musial mu naprawiac?![]()
coś tam wcześniej od 14 roku go szkoliłem za kółkiem ,zarówno plaskaczem betą jak i czołgiem, prawko odebrał kilka dni po 18 (2,5 roku temu), praktycznie od razu była rzeczona corsa która załapała negatyw na tylnej belce z racji zgnilizny i jazdy w komplecie no bo przecież zarejestrowane na 5 osób , to nic że ledwo się to trzymało kupyJake napisał(a):No, no, no, to widze ze szybko wkrecil sie w swiat motoryzacji
Jake napisał(a):....
Ale dzisiaj jak gadam z mlodszymi rocznikami to co drugi nie ma prawo jazdy albo jak ma to i tak nie jezdzi "bo costam". Takze pozytywnie.
miras7 napisał(a):Jake napisał(a):....
Ale dzisiaj jak gadam z mlodszymi rocznikami to co drugi nie ma prawo jazdy albo jak ma to i tak nie jezdzi "bo costam". Takze pozytywnie.
To tak jak mój młody. Prawko to zło konieczne a i tak wciąż się zastanawia czy na pewno mu potrzebne. Mieszka na wsi bez żadnej komunikacji zbiorowej
A z drugiej strony historia jego kumpli z klasy w technikum, wkręconych w motoryzację - jeden nie żyje drugi siedzi... nie każdy powinien zaczynać od beemki
Oczywiście nie mam nic przeciwko, że mój młody ma motoryzację w d... Niech robi co chce. Wszak zawsze powtarzam, że mi zajawka motoryzacją i offroadem zepsuła plany na życie...
PiotrR napisał(a):Łączę się z wami w bólumój właśnie robi prawko .Oj będzie bolało
Powrót do Isuzu Trooper II / Opel Monterey A (1992-1997)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Majestic-12 [Bot] i 22 gości