mroova napisał(a):Koszt to ok. 8,5kPLN razem z robocizną.
Jeśli chodzi o zakres to:
- szlif wału i bloku,
- planowanie głowicy,
- nowe tłoki, pierścienie, panewki, śruby głowicy, popychacze zaworów, zestaw do odbudowy silnika (Enginetech MKIS3.2P),
- kompletny rozrząd + pompa wody.
Osie koników nie wymagały wymiany.
mroova napisał(a):Częsci to koszt 5kPLN (wszystko kupowane w US), reszta to robocizna.
mcgiver napisał(a):mroova napisał(a):Częsci to koszt 5kPLN (wszystko kupowane w US), reszta to robocizna.
Tak widzę że rebuild kit jest ze stanów , co do reszty, nie będę się rozpisywał i nie wnikam
, mechanicy też muszą z czegoś żyć bo to jest naprawdę ciężka robota , pod nieswoim samochodem , ważne że silnik porobiony i klient zadowolony
mroova napisał(a):mcgiver napisał(a):mroova napisał(a):Częsci to koszt 5kPLN (wszystko kupowane w US), reszta to robocizna.
Tak widzę że rebuild kit jest ze stanów , co do reszty, nie będę się rozpisywał i nie wnikam
, mechanicy też muszą z czegoś żyć bo to jest naprawdę ciężka robota , pod nieswoim samochodem , ważne że silnik porobiony i klient zadowolony
Wszystkie części były kupione i dostarczone przeze mnie, więc o ich jakość jestem spokojny.
mcgiver napisał(a):no więc podtrzymuję to co wyżej napisałem
Jake napisał(a):Jak miales caly silnik na zewnatrz w czasie remontu - planowales plaszczyzny bloku?
mcgiver napisał(a):pomierzyłeś te śruby?
Jake napisał(a):Pytanie czy 8.8 to dosc?
mcgiver napisał(a):Jednak nadal utrzymuję że przy składaniu silnika śruby nie zostały poprawnie dokręcone
Powrót do Isuzu Trooper II / Opel Monterey A (1992-1997)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 26 gości