Witam Państwa, jak się uda kupić mi troopera, a mam na oku jednego, to do was się przyłączam. Mam w tej sprawie jedno pytanie, podpowiedzcie na co mam zwrócić uwagę przy kupnie troopera z 1993 roku, ogólnie go widziałem, i trochę się na niego napaliłam.
Nie zawsze siedzę przy internecie, można się spotkać, ja w pobliżu Knyszyna mam parę górek o dobrym pochyleniu (znalazłem z kumplem Opel Campo) , mała żwirownia i las oczywiście. Mogę się spotkać, ale z wyprzedzeniem parę dni, praca "niestety" .
Można się spotkać, ale 10 października akurat "podlasie 4x4" organizuje wyjazd i jadę tam, może akurat ktoś z was się chce wybrać, a taki moniecki zlocik to trzeba też zorganizować, ale musimy się dogadać.
witam kolego, patrzę że mońki rosną w siłę w off-roadzie, sporo wózków jeżdzi, można się spotkać w jakimś terenie, może jeszcze kilku kolegów po bryce sprosić, poniedziałek lub wtorek może być, ale zobaczę jak w robocie się poukłada.
Witam ponownie, faktycznie w Mońkach ostatnio sporo jeździ terenówek i to tych prawdziwych, na niedzielę można by się spotkać, ale koledzy chyba na innych forach siedzą. Szukam ich i nic. Ale jak coś to dam znać.
Kolego ja się piszę, można jutro się spotkać, tylko nie wiem gdzie wy się spotykacie, czekam na sygnał od was. Tel. 501 407 896 ja z Knyszyna dojadę, tylko gdzie ?
Tak potwierdzam, terenik fajny, można lajtowo, a jak ktoś woli to i pokatować autko można, a z wiosną to i potopienie wyjdzie. Może wiosną coś zorganizujemy.