Tak, wiem, przewrotny tytul. Nie, nie wrzucam linka do zadnego artykulu z tabloida piszacego ze od przyszlego roku bedzie zakaz jedzenia spalinowymi samochodami ani ze pojazdy bez miliarda systemow kontroli wszystkiego przestana byc legalne.
Zwrocilem uwage, na cos calkowicie innego. Totalna, permanentna pustka w ogloszeniach. Sledze OLX i OtoMoto od przynajmniej 6 lat. Mam ustawione powiadomienia jak pojawi sie nowe ogloszenie dotyczace modelu ktory mnie interesuje. Gdy kupowalem Troopera te 5 lat temu, to wchodzilem rano w pracy na olx i przegladalem: o, dwa nowe troopera, jeden land cruiser, dwa 4 runner itp. Czasami bylo tak, ze jednego dnia potrafily wpasc dwa fajne egzemplarze i mialem takie, cholera - trzeba by jechac obejrzec tego z Ostrowca, ale jednoczenie ten z Tarnowa jest rownie fajny... ciekawe ktory sie szybciej sprzeda...
A ostatnimi czasy coraz czesciej sekcja nowych ogloszen wyglada tak:
I nie ma znaczenia czy to wtorek czy sobota. Ogloszenie pojawia sie moze jedno w tygodniu... i zwykle nie zachwyca... Jestesmy skazania na same Priusy i Passaty?