peterek66 napisał(a):8-) Ta.... No i zrobione pilot działa, otwiera i zamyka ale.... muszę teraz wymyślić gdzie się podpiąć i czym, żeby mi światełka mrugały przy otwieraniu i zamykaniu, no i diodę jakowąś trza by było "zainsertować" w widocznym miejscu, co by potencjalny miłośnik tak zacnych pojazdów respekt czuł przed okrutnym alarmem drzemiącym w wozie Dodać muszę (przyznać się), że g...no kupiłem nie sterownik i nie ma wyjść na kierunki do sygnalizowania, jak i na diodę.
Pozdrawiam
peterek66 napisał(a):g...no kupiłem nie sterownik i nie ma wyjść na kierunki do sygnalizowania, jak i na diodę
pocieszny napisał(a):peterek66 napisał(a):8-) Ta.... No i zrobione pilot działa, otwiera i zamyka ale.... muszę teraz wymyślić gdzie się podpiąć i czym, żeby mi światełka mrugały przy otwieraniu i zamykaniu, no i diodę jakowąś trza by było "zainsertować" w widocznym miejscu, co by potencjalny miłośnik tak zacnych pojazdów respekt czuł przed okrutnym alarmem drzemiącym w wozie Dodać muszę (przyznać się), że g...no kupiłem nie sterownik i nie ma wyjść na kierunki do sygnalizowania, jak i na diodę.
Pozdrawiam
sprawa do ogarnięcia dla człowieka odróżniającego tylko kolorki kabelków?? bo popełnił bym też taki centralny na pilota.... ale sie bojem
croochy napisał(a):pocieszny napisał(a):peterek66 napisał(a):8-) Ta.... No i zrobione pilot działa, otwiera i zamyka ale.... muszę teraz wymyślić gdzie się podpiąć i czym, żeby mi światełka mrugały przy otwieraniu i zamykaniu, no i diodę jakowąś trza by było "zainsertować" w widocznym miejscu, co by potencjalny miłośnik tak zacnych pojazdów respekt czuł przed okrutnym alarmem drzemiącym w wozie Dodać muszę (przyznać się), że g...no kupiłem nie sterownik i nie ma wyjść na kierunki do sygnalizowania, jak i na diodę.
Pozdrawiam
sprawa do ogarnięcia dla człowieka odróżniającego tylko kolorki kabelków?? bo popełnił bym też taki centralny na pilota.... ale sie bojem
a coś Ty taki strachliwy się zrobił Łukaszu?
Silvestr napisał(a):Sterownik za 69 zł. - muszę przyznać, że super zestaw
wojtek1981 napisał(a):powiedzcie mi czym jest sterowany centralny zamek (-) czy (+)
wojtek1981 napisał(a): Dzisiaj zakładałem alarm
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości