może Turbo Cooler? ) W każdym razie 4.77 ma ten pierwszy, a ten z TC ma 4.55 właśnie
 może Turbo Cooler? ) W każdym razie 4.77 ma ten pierwszy, a ten z TC ma 4.55 właśnie 2001 3.0 DTi
 2001 3.0 DTi

Jak na razie poza zajeżdżeniem jednego prawie na śmierć ale w "normalny" sposób nie udało mi się w jakiś spektakularny sposób wybuchnąć żadnego z mostów w staruszku
 Jak na razie poza zajeżdżeniem jednego prawie na śmierć ale w "normalny" sposób nie udało mi się w jakiś spektakularny sposób wybuchnąć żadnego z mostów w staruszku  Fakt, że nie uprawiam ekstremalnego ofrołda tylko korzystam z samocohdów w robocie często w dziwnych miejscach.
 Fakt, że nie uprawiam ekstremalnego ofrołda tylko korzystam z samocohdów w robocie często w dziwnych miejscach.
 2001 3.0 DTi
 2001 3.0 DTi

2001 3.0 DTi
 2001 3.0 DTi

) nie będę się z Tobą solidaryzował w bólu, i nie kupie bynajmniej na chwile obecną 3.0, w myśl powiedzenia "dlaczego innym ma być lepiej niż mi"
 ) nie będę się z Tobą solidaryzował w bólu, i nie kupie bynajmniej na chwile obecną 3.0, w myśl powiedzenia "dlaczego innym ma być lepiej niż mi"  
 Przeca nie brąłbym Cie pod włos i nie wciskał bym autka a dokładniej silnika który potrafi sobie sam zdecydowac którego ranka nie odpali albo zgubi ciśnienie czy odłaczy jakies ustrojstwo ot tak bo ma kaprys
 Przeca nie brąłbym Cie pod włos i nie wciskał bym autka a dokładniej silnika który potrafi sobie sam zdecydowac którego ranka nie odpali albo zgubi ciśnienie czy odłaczy jakies ustrojstwo ot tak bo ma kaprys 
 2001 3.0 DTi
 2001 3.0 DTi

Lubie swoje Maleństwo;)
 Lubie swoje Maleństwo;)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 11 gości