pocieszny napisał(a):po inszemu każdy japończyk na 6 śrub z tym że w montku/trooplku średnica otworu centralnego jest mniejsza o milimetr czy 2 to nie ma znaczenia
pocieszny napisał(a):sprubój montkowe do toyoty czy parcha zapodać się zdziwisz
mikusien napisał(a):Witam !
Jestem nowy i jestem świeżym użytkowinkiem isuzu troopera 2.8td 91r. Planuje założyć 16 fele. Z racji tego,że jest maly wybór , od jakich innych samochodów będą pasowaly. Zgóry dziekuje za odpowiedz.
bheb napisał(a):mikusien napisał(a):Witam !
Jestem nowy i jestem świeżym użytkowinkiem isuzu troopera 2.8td 91r. Planuje założyć 16 fele. Z racji tego,że jest maly wybór , od jakich innych samochodów będą pasowaly. Zgóry dziekuje za odpowiedz.
nie chce sie wymądrzać , tylko jedna sugestia pamiętaj ze do auta terenowego kpl opon czy felg to 5 sztuk nie 4 - przy załozeniu że autko pojedzie czasami w teren i opona bedzie cokolwiek wyższa niż ustawa przewiduje . złapiesz gume na alusie i wyższej oponie , załozysz byle co z zapasu i po dojechaniu do domu mosty , most wymielone -jeżeli dojedziesz
???-co za różnica jaka opona czy felga- gume mozna zawsze na wszystkim złapać .złapiesz gume na alusie i wyższej oponie
skiczu napisał(a):bheb napisał(a):mikusien napisał(a):Witam !
nie chce sie wymądrzać , tylko jedna sugestia pamiętaj ze do auta terenowego kpl opon czy felg to 5 sztuk nie 4 - przy załozeniu że autko pojedzie czasami w teren i opona bedzie cokolwiek wyższa niż ustawa przewiduje . złapiesz gume na alusie i wyższej oponie , załozysz byle co z zapasu i po dojechaniu do domu mosty , most wymielone -jeżeli dojedziesz
A że niby dlaczego?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Majestic-12 [Bot] i 63 gości