- POLIURETANmikusien napisał(a):ale jak...''tuleje od tokaza''? on ci zrobil? jaki material?
Skiczu jakiej dokładnie są długości te resory mierząc od osi śrub mocujących bo z linka wychodzi że 117cm u mnie wyszło że są dłuższe
- POLIURETANmikusien napisał(a):ale jak...''tuleje od tokaza''? on ci zrobil? jaki material?
Hezuz napisał(a):ja tam oddałem resory do resorowca co by je przeklepał tak o 10 cm i tak zaraz sie ułoza , efekt widać na foto , ale jak chcesz kombinowac z wieszakami to napewno taniej.
skiczu napisał(a):I cały misterny plan w pizd...u. Żukowe są skręcone śrubą po środku. Troopowe nie są symetryczne. Gdybym wstawił je bez niczego, to most cofnie się o jakieś 5 cm co raczej nie jest wskazane... . Będę musiał trochę pokombinować...
skiczu napisał(a):I cały misterny plan w pizd...u. Żukowe są skręcone śrubą po środku. Troopowe nie są symetryczne. Gdybym wstawił je bez niczego, to most cofnie się o jakieś 5 cm co raczej nie jest wskazane... . Będę musiał trochę pokombinować...
tom napisał(a):A skąd takie pióra wziąć po sztuce? Od czegoś dopasować, może od żuka wyżej wspomniane? Przy dokładaniu po sztuce można by chyba założyc już używki...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 52 gości