magdalena8810 napisał(a):Aha,,,, tak jak odpinam przewody niema różnicy, to prawda wtryski nie są tanie ale i gaz do montka też pewnie ceną nie zadowala!!!!
A jeszcze zapytam ? Czy u pana przed założeniem gazu, miał pan takie objawy że montek nie miał w ogóle mocy, gasł, szarpał, zimny nie palił,i połykał mase benz.
magdalena8810 napisał(a):WŁAŚNIE DZIŚ RANO 0 7 ODRATOWAŁEM SERCE MOJEGO MONTKA, OKAZAŁO SIĘ ŻE KUPIŁEM MODUŁ ZAPŁONOWY INNEGO ZESTAWIENIA CEWEK , PRZEWODY ZAPŁONOWE PODPINAŁEM DOBRZE ALE CEWKI MIAŁY INNE ZESTAWIENIE POKOMBINOWAŁEM ZE STARYMI CEWKAMI PACH PALI NA WSZYSTKIE 6 CYL,,,,,
SPRAWDZĘ JESZCZE TE USZCZELNIACZE POD POKRYWĄ BO FAKTYCZNIE POKAZYWAŁA SIĘ MAŁA ILOŚĆ OLEJU W GNIAZDACH ŚWIEC A I JESZCZE BĘDĘ MUSIAŁ ZNALEŚĆ DOBREGO ZNACHORA OD KODÓW BŁYSKOWYCH . TERAZ NORMALNIE RÓWNO PALI, OBROTY NIE FALUJĄ, NIE DŁAWI SIĘ, I MA WCZEŚNIEJSZE PRZYJEBANIE ZIMNY ŁADNIE ZA PIERWSZYM RAZEM ZAPALIŁ TYLKO TE 9 BAR NA CYLINDRACH MNIE MARTWI......TAK ŻE WIELKIE DZIĘKI CHŁOPAKI ZA POMOC OD NIE DAWNA JESTEM UŻYTKOWNIKIEM, WSPANIAŁA SPRAWA TE FORUM ,,,,
Powrót do Isuzu Trooper II / Opel Monterey A (1992-1997)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 111 gości