Witam mój troopek

Isuzu Trooper

Re: Witam mój troopek

Postprzez swistak » 22 gru 2013, 17:25

Posiadamy jeszcze mechanika ze stara ale to już chyba przegięcie hehe. Wydaje mi się że mechanik nie będzie potrzebny bo nie będę jeździł na rajdy [tak myślę] a ten elektryk jest zaj...sty. Auto ma dawać mi frajdę z jazdy i czasami utrzeć nosa jakiejś zmocie :lol: :lol:
Autko będzie nie tuzinkowe jak skończymy z nim czas pokaże co z tego wyjdzie
2.8 td long 90'
swistak

Postprzez swistak » 01 kwi 2014, 22:54

Decyzja zapadła zaczęło się kompletowanie gratów do TRUPA. Wybór padł na merca 3.0td z e210 177km, będzie on zespolony z skrzynia z merca 5b, kołem dwu masowym przerobionym na jedno masowe ze sprzęgłem spiekowym, reduktorem z samuraja z wyjściem na pto. Silnik będzie podkręcony, zmienimy pompę elektroniczną na mechaniczną przerobioną jak w słynnym mercedesie w123 drift białym kombi :lol: :lol: .
Mosty patrol które już leżą od trzech miesięcy będą po przeglądzie i regeneracji zacisków. Amorki 4szt. coilover ze skokiem 12" albo 14". Chłodnica na pakę z dwoma wentylatorami. Dajhajsu mówi albo grubo albo wcale i proponuje od razy montować wyciągare mechaniczną od stara 266. Oczywiście buda zostaje w takim samym stanie jak na pogoni za lisem nawet z tym samym błotem co zabrałem z imprezy

Koniec pracz przewidujemy na tydzień przed Frączkami :lol: Zaczęły spływać graty do autka już sporo przyszło z netu, teraz czekamy aż Dajhajsu się poskłada a już kończy i jedziemy z robotą.
Powiedzcie jak uważacie czy to nadal troper czy coś innego ?? Oczywiście rozumiem że będę mógł startować w zawodach we Frączkach??? Poproszę o jakąś konkretną pieczątkę :lol: :lol:
2.8 td long 90'
swistak

Postprzez peterek66 » 02 kwi 2014, 06:53

Ta... 8-)
Świstak, Mavv stworzy dla Ciebie oddzielna klasę i będziesz się sam ze sobą ścigał, tym samym masz gwarantowane pierwsze miejsce, no chyba że jeszcze ktoś taką zmotę, zmota :lol:
BYŁ: Montek 3.2 V6 1992 Obrazek Obrazek
JEST Citroen ZX Aura 1.9 TD i zapierdala jak należy :twisted:
peterek66

Postprzez koluniu » 03 kwi 2014, 22:20

swistak napisał(a):Decyzja zapadła zaczęło się kompletowanie gratów do TRUPA. Wybór padł na merca 3.0td z e210 177km, będzie on zespolony z skrzynia z merca 5b, kołem dwu masowym przerobionym na jedno masowe ze sprzęgłem spiekowym, reduktorem z samuraja z wyjściem na pto. Silnik będzie podkręcony, zmienimy pompę elektroniczną na mechaniczną przerobioną jak w słynnym mercedesie w123 drift białym kombi :lol: :lol: .
Mosty patrol które już leżą od trzech miesięcy będą po przeglądzie i regeneracji zacisków. Amorki 4szt. coilover ze skokiem 12" albo 14". Chłodnica na pakę z dwoma wentylatorami. Dajhajsu mówi albo grubo albo wcale i proponuje od razy montować wyciągare mechaniczną od stara 266. Oczywiście buda zostaje w takim samym stanie jak na pogoni za lisem nawet z tym samym błotem co zabrałem z imprezy

Koniec pracz przewidujemy na tydzień przed Frączkami :lol: Zaczęły spływać graty do autka już sporo przyszło z netu, teraz czekamy aż Dajhajsu się poskłada a już kończy i jedziemy z robotą.
Powiedzcie jak uważacie czy to nadal troper czy coś innego ?? Oczywiście rozumiem że będę mógł startować w zawodach we Frączkach??? Poproszę o jakąś konkretną pieczątkę :lol: :lol:

Ty się ku... najpierw poskładaj!!! :)21
2002r. 3.0 i nareszczie tsy dwa 95r.
koluniu

Postprzez swistak » 11 lip 2014, 23:28

Witajcie z powodu chronicznego braku czasu projekt został sprzedany koledze z roboty Dajhajsu. temat zamykam do czasu kończenia auta przez kolegę.
2.8 td long 90'
swistak

Postprzez jarek110986 » 12 lip 2014, 17:01

swistak skad jestes masz blachy LBI moje rejony
jarek110986

Poprzednia strona

Powrót do 1983-1991