Decyzja zapadła zaczęło się kompletowanie gratów do TRUPA. Wybór padł na merca 3.0td z e210 177km, będzie on zespolony z skrzynia z merca 5b, kołem dwu masowym przerobionym na jedno masowe ze sprzęgłem spiekowym, reduktorem z samuraja z wyjściem na pto. Silnik będzie podkręcony, zmienimy pompę elektroniczną na mechaniczną przerobioną jak w słynnym mercedesie w123 drift białym kombi
.
Mosty patrol które już leżą od trzech miesięcy będą po przeglądzie i regeneracji zacisków. Amorki 4szt. coilover ze skokiem 12" albo 14". Chłodnica na pakę z dwoma wentylatorami. Dajhajsu mówi albo grubo albo wcale i proponuje od razy montować wyciągare mechaniczną od stara 266. Oczywiście buda zostaje w takim samym stanie jak na pogoni za lisem nawet z tym samym błotem co zabrałem z imprezy
Koniec pracz przewidujemy na tydzień przed Frączkami
Zaczęły spływać graty do autka już sporo przyszło z netu, teraz czekamy aż Dajhajsu się poskłada a już kończy i jedziemy z robotą.
Powiedzcie jak uważacie czy to nadal troper czy coś innego ?? Oczywiście rozumiem że będę mógł startować w zawodach we Frączkach??? Poproszę o jakąś konkretną pieczątkę