wojtekkk napisał(a):nie dorabiałem ale kiedyś pytałem to cos 60 zeta wołali - problemów ni ma
piotr R napisał(a):W Czwartek będę w tej okolicy zapytam.
freefly napisał(a):Zrób ekran z folii aluminiowej na kluczyku. Jeśli w kluczyku jest transponder immobilisera, to nie powinien odpalić.
piotrck napisał(a):freefly napisał(a):Zrób ekran z folii aluminiowej na kluczyku. Jeśli w kluczyku jest transponder immobilisera, to nie powinien odpalić.
a jak zostanie folia w środku ? bedzie bez imobilaizera na stałe , tylko odpalać nie będzie
piotrck napisał(a):wojtekkk napisał(a):nie dorabiałem ale kiedyś pytałem to cos 60 zeta wołali - problemów ni ma
ja nie mówie o kluczach do domu
u mnie kiedyś mi zaśpiewali 250 zł bo z imobilaizerem ponoć tyle kosztuje , pytanie czy ja mam z imobilizerem i czy nie przesadzili z ceną
wojtekkk napisał(a):piotrck napisał(a):wojtekkk napisał(a):nie dorabiałem ale kiedyś pytałem to cos 60 zeta wołali - problemów ni ma
ja nie mówie o kluczach do domu
u mnie kiedyś mi zaśpiewali 250 zł bo z imobilaizerem ponoć tyle kosztuje , pytanie czy ja mam z imobilizerem i czy nie przesadzili z ceną
też myślałem że jestesmy na forum motoryzacyjnym a nie domatorskim - podałem cene do MONTEREYA jaką kiedyś usłyszałem u siebie
pocieszny napisał(a):niektóre immo mają
pocieszny napisał(a):po kluczyku nie, ale idąc dorobić mają tam skaner i sprawdzą
Powrót do Isuzu Trooper II / Opel Monterey A (1992-1997)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 50 gości