mokom69 napisał(a):Witam,
A u mnie tak wygląda sytuacja z łożyskami. Mechanik wymienił mi łożyska w prawym przednim kole. Po 2 wyjazdach w teren okazało się że trzeba skasować luz. Więc rozkręcanie, kasowanie luzu i dalej 2-3 wyjazdy w teren i znowu luz. Więc znowu rozkręcanie, kasowanie luzu i co jeden wyjazd i kołem telepie... Szlag mnie już trafia ale to chyba nie jest normalne. Jak widzę, że po 20000km jeździcie to co u mnie jest nie tak, że ja po 300km muszę znowu luzy kasować??
mokom69 napisał(a):Dziś usłyszałem, że może nakrętka przeskakuje na gwincie? A może zwrotnice wymienić ?
mokom69 napisał(a):Dziś usłyszałem, że może nakrętka przeskakuje na gwincie? A może zwrotnice wymienić ?
kupricz napisał(a):mokom69 napisał(a):Dziś usłyszałem, że może nakrętka przeskakuje na gwincie? A może zwrotnice wymienić ?
Bierz sprawę w swoje ręce, szkoda czasu na jazdę po mechanikach, kup klucz przyda się na bardzo długoo
mokom69 napisał(a):a o w jaki sposób tym kluczem dociągacie nakrętkę??
mokom69 napisał(a):Dzięki za podpowiedzi. Szukam klucza a takie wiertnice gdzieś mam więc spróbuje coś dobrać. Będę informował o efektach.
Powrót do Isuzu Trooper II / Opel Monterey A (1992-1997)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 63 gości