1. Mavv 2 Piotr R 3 FFK + 1 osoba 4 Ralfi 4 - ewentualnie z kimś jeśli jest taka możliwość. ( osoba towarzysząca lub drugi zespół z samochodem 4x4) 5. Miras, Celina, Damian 6. Felipe, Kasia 7.Marek Ż. 8.Marcn mfk 9.Jendrula 10.Slaw
szkoda że nie wpadłem na to że Wy tam będziecie pić a nie topić auta w błocie to też bym zaplanował wyjazd
dziwkowóz E36 KABRIO ZMODZONY STROKER M50B29 coupe m54b30 e30 M10B18 wąska youngtimer fortwo 750turbo-daily Polift 3,5 od dużej pojemności lepsza jest jedynie jeszcze większa.. tylni napęd jest jak sex; po co jechać na ręcznym jak można dać w pizdę
1 MAVV 2 Piotr R 3 FFK + 1 osoba 4 Ralfi 4 - ewentualnie z kimś jeśli jest taka możliwość. ( osoba towarzysząca lub drugi zespół z samochodem 4x4)
Piotrze zaskakująca pamięć do ludzi i dodatkowo trunków jakie spożywają .... pogratulować Czy Andrzej ( Bigdon) i Jasiek będą obecni ? Miło by mi było ich spotkać.
Lepsze stare bez bajerów, niż te nowe dla frajerów.
Mavv postanowił rzucić wszystko i wyjechać w Bieszczady gdzie niestety nie ma zasięgu więc zostałem poproszony o taki o to wpis "czym nas wiecej tym lepiej i ze sie zgadzam". Brat bywa czasem tajemniczy .
1 MAVV 2 Piotr R 3 FFK + 1 osoba 4 Ralfi 4 - ewentualnie z kimś jeśli jest taka możliwość. ( osoba towarzysząca lub drugi zespół z samochodem 4x4) 5. Miras, Celina, Damian
mcgiver napisał(a):szkoda że nie wpadłem na to że Wy tam będziecie pić a nie topić auta w błocie to też bym zaplanował wyjazd
to był żart może kiedyś ale nie w tym roku , pierw muszę mieć namiot
dziwkowóz E36 KABRIO ZMODZONY STROKER M50B29 coupe m54b30 e30 M10B18 wąska youngtimer fortwo 750turbo-daily Polift 3,5 od dużej pojemności lepsza jest jedynie jeszcze większa.. tylni napęd jest jak sex; po co jechać na ręcznym jak można dać w pizdę
Ty sie pierdolniesz pod swoim płotem i sie wyspisz ; mojego płotu tam nie bedzie , a pod cudzymi nie zalegam
1 MAVV 2 Piotr R 3 FFK + 1 osoba 4 Ralfi 4 - ewentualnie z kimś jeśli jest taka możliwość. ( osoba towarzysząca lub drugi zespół z samochodem 4x4) 5. Miras, Celina, Damian 6. Felipe, Kasia 7.Marek Ż.
1. Mavv 2 Piotr R 3 FFK + 1 osoba 4 Ralfi 4 - ewentualnie z kimś jeśli jest taka możliwość. ( osoba towarzysząca lub drugi zespół z samochodem 4x4) 5. Miras, Celina, Damian 6. Felipe, Kasia 7.Marek Ż. 8.Marcn mfk 9.Jendrula 10.Slaw 11. Peterek 66
Ja jeszcze Pilota zabieram. Reaktywujemy Trooper Racing Team Co nie @serg. Jest jeszcze opcja że jeden kolega dojedzie Bla bla carem z Kolberga. Bo jak usłyszał o jałowcu stwierdził że musi spróbować.