1. Mavv 2 Piotr R 3 FFK + 1 osoba 4 Ralfi 4 - ewentualnie z kimś jeśli jest taka możliwość. ( osoba towarzysząca lub drugi zespół z samochodem 4x4) 5. Miras, Celina, Damian 6. Felipe, Kasia 7.Marek Ż. 8.Marcn mfk 9.Jendrula 10.Slaw
szkoda że nie wpadłem na to że Wy tam będziecie pić a nie topić auta w błocie to też bym zaplanował wyjazd
dziwkowóz E36 KABRIO ZMODZONY STROKER M50B29 coupe m54b30 youngtimer e30 M10B18 wąska wół roboczy 3,2 97 LTD fortwo 750turbo Polift 3,5 na tapecie WSZYSTKIE SĄ, NIEKTÓRE STOJĄ tylni napęd jest jak sex; po co jechać na ręcznym jak można dać w pizdę
1 MAVV 2 Piotr R 3 FFK + 1 osoba 4 Ralfi 4 - ewentualnie z kimś jeśli jest taka możliwość. ( osoba towarzysząca lub drugi zespół z samochodem 4x4)
Piotrze zaskakująca pamięć do ludzi i dodatkowo trunków jakie spożywają .... pogratulować Czy Andrzej ( Bigdon) i Jasiek będą obecni ? Miło by mi było ich spotkać.
Lepsze stare bez bajerów, niż te nowe dla frajerów.
Mavv postanowił rzucić wszystko i wyjechać w Bieszczady gdzie niestety nie ma zasięgu więc zostałem poproszony o taki o to wpis "czym nas wiecej tym lepiej i ze sie zgadzam". Brat bywa czasem tajemniczy .
1 MAVV 2 Piotr R 3 FFK + 1 osoba 4 Ralfi 4 - ewentualnie z kimś jeśli jest taka możliwość. ( osoba towarzysząca lub drugi zespół z samochodem 4x4) 5. Miras, Celina, Damian
mcgiver napisał(a):szkoda że nie wpadłem na to że Wy tam będziecie pić a nie topić auta w błocie to też bym zaplanował wyjazd
to był żart może kiedyś ale nie w tym roku , pierw muszę mieć namiot
dziwkowóz E36 KABRIO ZMODZONY STROKER M50B29 coupe m54b30 youngtimer e30 M10B18 wąska wół roboczy 3,2 97 LTD fortwo 750turbo Polift 3,5 na tapecie WSZYSTKIE SĄ, NIEKTÓRE STOJĄ tylni napęd jest jak sex; po co jechać na ręcznym jak można dać w pizdę
Ty sie pierdolniesz pod swoim płotem i sie wyspisz ; mojego płotu tam nie bedzie , a pod cudzymi nie zalegam
1 MAVV 2 Piotr R 3 FFK + 1 osoba 4 Ralfi 4 - ewentualnie z kimś jeśli jest taka możliwość. ( osoba towarzysząca lub drugi zespół z samochodem 4x4) 5. Miras, Celina, Damian 6. Felipe, Kasia 7.Marek Ż.
1. Mavv 2 Piotr R 3 FFK + 1 osoba 4 Ralfi 4 - ewentualnie z kimś jeśli jest taka możliwość. ( osoba towarzysząca lub drugi zespół z samochodem 4x4) 5. Miras, Celina, Damian 6. Felipe, Kasia 7.Marek Ż. 8.Marcn mfk 9.Jendrula 10.Slaw 11. Peterek 66
Ja jeszcze Pilota zabieram. Reaktywujemy Trooper Racing Team Co nie @serg. Jest jeszcze opcja że jeden kolega dojedzie Bla bla carem z Kolberga. Bo jak usłyszał o jałowcu stwierdził że musi spróbować.