mcgiver napisał(a):mocowania zderzaka omyłkowo pomalowali mi proszkowo , co niezbyt było mi na rękę, ale tak juz zostało
mcgiver napisał(a):wogóle nie znam tego auta , zresztą jedyny montek oglądany z bliska w okolicy to ten co na jesień ogladałem dla kogoś tam z forum .
standard nie standard , na pewno lepiej wygląda niż stary pokrzywiony i jest lżejszy jak stalowy więc kopyto lepsze a za pług w zimie nie musi robić
mcgiver napisał(a):udało mi się kupić jedno poszerzenie na przód dość tanio. na fotkach wygląda ok całe i nic nie połamane czekam na paczkę.
tak serfując po sieci natknąłem sie na efektowne zabiegi raptorem na około auta . jakby jeszcze były poszerzenia to wygladało by to zajebiscie https://www.janpol4x4.pl/serwis-4x4/isu ... nym-raptor
jak już bede miał komplet to będe tak chciał zrobic mojego
Legend napisał(a):a macie linki gdzie kupić poszerzenia nadkoli? Szukam takich szerokich ponad 10cm na stronę.
pocieszny napisał(a):miałem i pas i te gumki, obydwie opcie o niebo lepsze od plasticzanych nakładek, po 1 nie trzymają syfu po drugie przy oparciu o przeszkodę wracają do stanu z przed oparcia, plastiki się rozlatują, jedynie oryginalne bushwackery robione z dobrego ABSu wracają do poprzedniego stanu (o ile nie pogięliśmy za bardzo)
największym minusem nakłądek jest zbieranie i trzymanie syfu nadwozie koroduje z prędkością światła
Jake napisał(a):Trooper 92-02 i Monterey to to samo i oczywiscie pasuja. Przód 3D i 5D jest identyczny, tył jest inny bo dodatkowe drzwi. Jesli masz na mysli kanciaka/dziadka czyli Troopera 83-92 to jest to co innego i poszerzenia nie beda pasowac.
Jake napisał(a):Tak, tylko cena kosmos... A to jest de facto tylko pol jednego poszerzenia.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 21 gości