no faktycznie projekt ugrzązł w miejscu, pytanie , czy tak miało być bo temat umarł czy wręcz przeciwnie, projekt trytnoł i autor nie chciał sie dzielić osiągnięciami .?....
Ja dziś jestem na końcowym etapie wykonania projektu namiotu dachowego ideowo w stylu Quechua 2sec, czyli minimalny czas poświęcony na przygotowanie namiotu do pełnej gotowości.
Ze wzgledów komercyjnych i anty konkurencyjnych napewno nie zamieszcze tu dziś żadnych fotek , poprostu interesuje mnie jak rynek zareaguje dziś na namiot dachowy ze sztywnym dachem i podłogą , który jest rozkładany i składany pneumatycznie z pilota w trakcie dojazdu na miejsce biwakowania, który ma na grzbiecie panel fotowoltaiczny 750W i który ma napokładzie własne zasilanie i ośwetlenie ? Takich warunków nie oferuje żaden producent ......
Może trochę pużno zabrałem sie za temat , mimo że klul się w głowie od 2017 roku, ale bedą dwie opcje, które własnie są szlifowane. Wersja slim (wysokośc 1000mm , szerokość 900mm ,długość 1900mm)
oraz wersja maxi (wysokość 1000, szerokość 1400, długość 2100).
Komletny namiot bedzie swoje ważył , bo bedą to okolice 70kg w wersji maxi, ale dzięki temu kwesta rozłożenia i złożenia to będą sekundy , wiec codzień bez żenady można być bezstresowo w innym miejscu.
Pierwsze egzemplarze bedą dostępne jeszcze tego lata

czekam na ewentualne sugestie i komentarze .