ksenia napisał(a):Impulsator odkręciłem ,ale nie mogę wyciągnąć tej podstawy ?. Kabelki przy impulsatorze wydają się całe i przewodzą prąd od kostki do impulsatora.
piotr R napisał(a):Sprawdź czy zębatka pracuję ze ślimakiem, najczęściej metalowy ślimak wycina zębatkę. Używany kupisz za 150 zł w ASO ponad 900ZŁ staniało z 1500
ceny z 213 roku
miras7 napisał(a):Jak nie masz gdzie sprawdzić impulsatora możesz mi go podesłać. Jak będzie uszkodzony spróbujemy zregenerować. Jak dobry - to odeślę i będziesz szukał dalej.
piotr R napisał(a):Jak jest zdjęty impulsator, a zębatka jest na swoim miejscu to trzeba pokręcić wałem i zobaczyć czy się obraca napęd impulsatora.
cherokeexj napisał(a):Panowie kupiłem montka z niesprawnym prędkościomierzem. Generalnie nie działa nic ani prędkość ani licznik km (główny i dzienny). Zamówiłem u forumowego kolegi impulsator. Dziś założyłem i nadal jest martwy. Gdzie szukać problemu?
pocieszny napisał(a):a nie w reduktorze przypadkiem?
piotr R napisał(a):W napędzie impulsatora,są różne koła napędzające ślimak. Jest też kilka modeli impulsatorów,mam drugi zupełnie inny od poprzedniego ale działa. Hinkowi wysłałem zdjęty ze skrzyni 3.0( zewnętrznie taki sam jak mój pierwszy) były problemy z dopasowaniem do 3.1.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 17 gości