korf napisał(a):Na emeryturze będziesz miał czas zastanawiać się czy zjeść czy się leczyć.
korf napisał(a):Na emeryturze będziesz miał czas zastanawiać się czy zjeść czy się leczyć.
korf napisał(a):Wygląda na to, że oboje potrzebujecie 235/85R16 w wersji AT
- co do tego stwierdzenia, to masz racje (a w zas, korf mial racje) . Rzeczywiscie jest w nim sporo sensu...dlatego napisalem ten punkt na pierwszym miejscu choc jednoczesnie zaznaczylem, ze technicznie nie jest to wazne, zeby mnie ktos za to nie chcial zlinczowac, ze patrze przede wszystkim na wyglad... Wiesz, jak jest. Czasem niektorzy koledzy nie maja wyrozumialosci dla mlodzienczej (u starszych panow) radosci .peterek66 napisał(a):Padlo tu niebywale wazne stwierdzenie...
peterek66 napisał(a):krakusi licza dwa razy
peterek66 napisał(a): A na szosie niech wyglada groznie i masywnie
Damian_kr napisał(a):Dzieki za mile slowa . Tak tez pewnie zrobie - kupie 265 i pozamiatane. Mam nadzieje,ze jednak spalanie nie bedzie sie roznilo od potencjalnych 235,albo mowiac inaczej, ze uda mi sie jakies spore pieniazki dorobic . Poza pasja 4x4, mam jeszcze druga, masakrycznie droga, czyli fotografie.
piotrck napisał(a):265/75/16 GY wrangler Duratrack , bedzie Pan zadowolony
Damian_kr napisał(a):dla mnie mniej sie liczy,zeby byly ciche, bo montusia uzywam w zasadzie tylko do wypraw, wiec niejako tesknie za tym, zeby cos slyszec ... a tak powaznie, to nie przeszkadza mi halas starych MTkow,a nowe sa ponoc cichsze. Istotniejsza jest dzielnosc w ciezkim blocie,bo jezdze zazwyczaj sam i to w takich miejscach, gdzie ani zywej duszy, ani nawet zasiegu. Jak sie uwale,to klops. W gorach jednak inaczej sie jezdzi, niz w PL centralnej - czesciej trzeba sie wydrapywac pod dlugie podjazdy i wtedy odpowiednie lopaty na oponach sa nieocenione .
wojtekkk napisał(a):a i jeszcze jedno sprawdzona informacja- jak wiesz BFG zużywa się w tempie bardzo zadowalającym
Powrót do Isuzu Trooper II / Opel Monterey A (1992-1997)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 133 gości